Expres

Actriță decedată la doar 32 de ani

Actriță decedată la doar 32 de ani

Actrița cunoscută sub numele de scenă Ms. Jacky Oh!, cu numele adevărat Jacklyn Smith, a murit miercuri la doar 32 de ani, în Miami, Florida, potrivit publicației TMZ.  Smith a fost o persoană multi-talentată, care a excelat în actorie, modeling și comedie, captivând publicul cu spectacolele ei.

Cauza morții ei nu a fost făcută publică, potrivit CBS News. Într-un tweet de pe contul Wild N’ Out, un purtător de cuvânt al BET a numit-o „membră a familiei al cărei impact va fi pentru totdeauna prețuit și regretat. Jacky Oh a fost o prietenă iubitoare și o colegă îndrăgită a distribuției Wild N’ Out de-a lungul a cinci sezoane”.

Mai important, a fost o mamă extraordinară pentru trei copii frumoși. BET Media Group transmite sincere condoleanțe familiei Smith, DC Young Fly, B Simone, Nick Cannon și tuturor prietenilor care au iubit-o și au avut grijă de Jacky Oh în aceste momente dificile”, a adăugat purtătorul de cuvânt.

Actriță decedată la doar 32 de ani. Ea a fost partenera de lungă durată a lui DC Young Fly, și au împreună trei copii.

Presa americană sugerează că artista era supusă unor proceduri în momentul în care a murit. Acest tip de intervenție chirurgicală implică de obicei o combinație de proceduri cosmetice pentru a restabili sau a îmbunătăți aspectul fizic al femeii după naștere.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
3 luni în urmă

Doze? Cîte doze avea băgate-n vene? Cum să nu spui de ce-a crăpat negresa? O fi de la „subită”? moldovanca nebuna pe când? mahler piromana? mihaila frizerița de fofoloance? Dar lătrăii pro-wax? Cum ar fi deviantul bețivan vilighei? Ăla care… Citeşte mai mult »

Ultima modificare a 3 luni în urmă de către Barbu Gh.
Back to top button