Expres

Actorul Treat Williams a murit într-un accident de motocicletă

Actorul Treat Williams a murit într-un accident de motocicletă…

Treat Williams, cunoscut din filme precum Everwood şi Hair, dar și din serialul Chesapeake Shores, difuzat de Netflix, a murit după ce a fost implicat într-un accident de motocicletă. Actorul avea 71 de ani. Agentul său, Barry McPherson, a confirmat pentru People decesul actorului, luni seară.

„A fost ucis în această după-amiază. El vira la stânga sau la dreapta şi o maşină l-a lovit”, a spus McPherson. „Sunt devastat. Era un om bun. Era atât de talentat”, a declarat el.
„Cineaştii l-au iubit. El a fost inima Hollywoodului de la sfârşitul anilor 1970″, a continuat McPherson.
„După cum vă puteţi imagina, suntem şocaţi şi foarte îndureraţi în acest moment”, a transmis și familia actorului.
Accidentul a avut loc în Dorset, Vermont.

Actorul s-a născut în data 1 decembrie 1951, în Connecticut, Statele Unite ale Americii.
Williams a jucat în mai multe filme, printre care „The Eagle Has Landed”, „Prince of the City”, „Once Upon a Time in America”, „The Late Shift”, „127 Hours” şi „Run Hide Fight”.
În „Everwood”, Williams l-a interpretat pe Dr. Andrew „Andy” Brown din 2002 până în 2006, câştigând două nominalizări ale Screen Actors Guild.
Printre alte roluri ale sale de televiziune se numără „Law & Order: Special Victims Unit”, „Chicago Fire”, „Hawaii Five-0”, „Blue Bloods”, „White Collar” şi „The Simpsons”. Williams a jucat, de asemenea, rolul lui Danny Zuko în musicalul de pe Broadway „Grease”, din 1972 până în 1980.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button