Expres

Actorul Kevin Spacey a recunoscut că este homosexual

 

Kevin Spacey a recunoscut că este homosexual, după ce Anthony Rapp, actorul din „Star Trek” şi „Rent”, l-a acuzat că i-ar fi făcut avansuri sexuale pe vremea când Rapp avea doar 14 ani.
Îi port un respect şi o admiraţie deosebite lui Anthony Rapp ca actor. Sunt mai mult decât oripilat să aud povestea lui. Sincer, nu îmi amintesc întâmplarea, s-ar fi întâmplat cu peste 30 de ani în urmă. Dar, dacă e să cred ceea ce spune, îi datorez cele mai sincere scuze pentru ceea ce ar fi putut fi un comportament inadecvat, pus pe seama consumului de alcool şi îmi pare rău pentru sentimentele pe care spune că le-a purtat cu el în toţi aceşti ani”, a scris Kevin Spacey într-un mesaj publicat pe Twitter.
Cunoscutul actor spune că această poveste i-a dat curajul să mărturisească alte lucruri despre viaţa lui personală, şi anume că este homosexual. „Am ales să-mi trăiesc viaţa ca un bărbat homosexual”, a spus Spacey.
Într-un interviu acordat pentru BuzzFeed, Rapp a susţinut că Spacey, în vârstă de 26 de ani, l-a invitat la o petrecere care avea loc în apartamentul său din Manhattan. Rapp a povestit că, la un moment dat, a rămas singur într-o cameră cu Spacey, după ce toţi invitaţii plecaseră. El şi-a amintit că Spacey „stătea în uşă, balansându-se. Impresia mea când a intrat în cameră a fost că era beat …M-a luat în braţe ca un mire, aşa cum o trece pragul pe mireasă. Nu am putut să fac nimic. Mă gândeam că „Ce se întâmplă?”. Şi apoi s-a aşezat peste mine”.
Rapp a descris experienţa ca fiind traumatizantă:„am rămas îngheţat pentru moment”. Rapp crede că Spacey încerca atunci să-l „seducă”. El a reuşit să îl dea la o parte şi să se închidă în baie, înainte de a-i spune că pleacă. “Când am deschis uşa să plec, el se sprijinea pe toc. M-a întrebat dacă sunt sigur că vreau să plec, i-am spus că da şi apoi am plecat “, a conchis Rapp.
Kevin Spacey este născut pe 26 iulie 1959. Spacey a crescut în California şi şi-a început cariera ca un actor de teatru în anii 1980, înainte de a fi primit în distribuţia unui film. A primit aprecieri critice în anii 1990, culminând cu Premiul Oscar pentru rolul său din filmul The Usual Suspects (1995), urmat de Premiul Oscar pentru cel mai bun actor din filmul American Beauty (1999).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button