Expres

Actor mort într-un accident aviatic

Actor mort într-un accident aviatic. Sfârşit tragic pentru actorul Christian Oliver, cunoscut din filme ca „Speed Racer” sau „Valkyrie”. Starul american a murit alături de cele două fiice ale sale într-un accident aviatic, în apropierea unei insule din Caraibe, Petit Nevis. Actorul, în vârstă de 51 de ani, şi cele două fiice ale sale, Madita, 10 ani, și Annik, 12 ani, erau singurii pasageri ai avionului care îi ducea spre St. Lucia. Acesta decolase de pe insula Bequia din Grenadine. Aparatul s-a prăbușit în ocean, la puțin timp după decolare. Şi pilotul Robert Sachs a avut aceeaşi soartă. 

La locul accidentului au venit pescari, scafandri și membri ai gărzii de coastă, iar personalul militar a reușit să recupereze cele patru cadavre ale persoanelor aflate la bordul avionului, scrie The Guardian. Paza de coastă a adus cadavrele celor patru, iar rezultatul autopsiilor menite să stabilească cauzele exacte ale morții urmează să fie făcut public.

Actorul abia terminase de filmat scenele finale pe platourile de filmare ale unui viitor film intitulat “Forever Hold Your Peace”, cu doar cinci zile înainte de Crăciun. Regizorul Nick Lyon i-a adus un omagiu lui Oliver joi seara, postând o fotografie pe Instagram cu el și cu regretatul actor în ultima lor zi de filmări. „Am vorbit ani de zile despre producerea unui film împreună și, în cele din urmă, l-am făcut”, a scris Lyon, adăugând că el și Oliver au lucrat împreună la cinci proiecte. „Îți mulțumesc că ești un coleg, actor și prieten grozav.”

Cariera de actor a lui Oliver, care s-a născut în Germania, a început în 1994 cu un rol de 26 de episoade în serialul “Salvaţi de clopoţel”. Din 2006 până în 2008, a interpretat zeci de roluri în filme precum „Speed Racer” (2008 ) și „The Good German” (2006), al cărui acțiune se derula în cel de-Al Doilea Război Mondial. În acest film realizat de Steven Soderbergh, Oliver a jucat alături de George Clooney și Cate Blanchett.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare