Expres

Actor din filmul Thor, mort la 58 de ani

Actor din filmul Thor, mort la 58 de ani. Actorul irlandez Ray Stevenson a murit, duminică, la vârsta de 58 de ani. Actorul era cunoscut pentru rolurile sale din filmele „Thor”, „Punisher: War zone”, „King Arthur”, „RRR”, „Divergent” „Vikings”, „Star Wars” și din serialul „Ahsoka”,

Cauza morții încă nu a fost dezvăluită, scrie dailymail.co.uk.

Ray Stevenson s-a născut pe 25 mai 1964, în Lisburn, Irlanda de Nord. Și-a început cariera la începutul anilor ’90, având apariții în seriale europene și filme.

Rolul lui Volstagg din filmul „Thor” pe care l-a jucat în cele trei filme din serie, a fost cel care l-a făcut cunoscut, în 2011. Stevenson are trei fii cu antropologul italian Elisabetta Caraccia, pe care a cunoscut-o în timp ce lucra la serialul „Roma”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
4 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
4 luni în urmă

Aici numai latraul putinist poate face lumina. Doar o doza de rahat sa guste si imediat iese analiza de coprocultura, domeniul in care latraul e specialist.

Barbu Gh.
Răspunde la  Willy
4 luni în urmă

Aurolac, tu-i urmezi. Tu și moldovan zurlia, zisă Mengele cu fustă. De ce nu spui de ce boli te-a tratat? Dozele nu le mai lauzi? Botnițe câte porți pe rît? Te mai lauzi cu crotalul electronic?

Barbu Gh.
4 luni în urmă

Nu era chiar așa bătrân dar, garantat, era injectat. Cu dozele cele ,,sigure și eficiente”. Și citim zilnic despre eficiența dozelor.
Lătrăii waxeriști nu mai laudă dozele din ce se vede. Au început să se rărească? Așa ar fi normal.

3 luni în urmă

[…] afară de munca sa în “Breaking Bad”, Mike a fost un comediant de succes și a apărut în “The Bernie Mac Show”, “Boy Meets […]

Citeşte şi...
Close
Back to top button