Expres

Absolventă de „Șaguna”, premiată de NASA, ne cere sprijinul pentru a reprezenta România în lume

Absolventă de „Șaguna”, premiată de NASA, ne cere sprijinul pentru a reprezenta România în lume. Tânăra brașoveancă Timea Lőrincz dorește să fie reprezentanta României la un congres organizat în Singapore.

Timea (foto 2) este absolventă a Colegiului Național „Andrei Șaguna” din Brașov. Anul trecut, pe când era în clasa a XII-a, a câștigat locul I la un concurs internațional organizat de NASA în SUA. Detalii găsiți aici. Timea apare în prima parte la „First Prize, Grade 12 First Prize”.
Ambițiile tinerei brașovence sunt de nivel internațional. Ea dorește să urmeze studiile superioare în Germania, alegând domeniul aerospațial.
Mă numesc Lőrincz Timea, am 19 ani, am absolvit Colegiul Național «Andrei Șaguna» Brașov și în prezent mă pregătesc pentru a putea începe cursurile la Universitatea Tehnică din Munchen, Facultatea de Inginerie Aerospațială. Pentru a fi acceptată este nevoie să cunosc bine limba germană, ceea ce fac în această perioadă.
Cea mai mare realizare a mea, de până acum, este faptul că am câștigat anul trecut premiul întâi din lume la un concurs internațional organizat de NASA”
, spune Timea Lőrincz.

Costuri de 3.100 de euro

Zilele trecute, a fost acceptată să reprezinte România în cadrul unui congres organizat în Singapore. După spusele ei, a trecut printr-o selecție serioasă, înainte să fie acceptată, iar România poate să fie reprezentată de o singură persoană. Subiectele atinse în cadrul congresului țin de educație, mediu și politică. Detalii despre congres se găsesc aici.
Locurile sunt limitate și se acordă țărilor, respectiv candidaților, care fac plata taxei cât mai repede. Familia ei nu are posibilitatea financiară să susțină costul aferent. Motiv pentru care Timea apelează la noi pentru a oferi o donație în acest sens.

„Aș dori să mă mențin și în următorii ani la nivel internațional, iar pentru acest lucru doresc să particip la un congres organizat în Singapore, CWMUN2023. Am avut un interviu cu organizatorii, în urma căruia am fost acceptată să particip și să prezint un discurs despre România. Acest congres atinge subiecte legate de politică, mediu și inovație.
Doresc să particip, deoarece vreau și pot să reprezint România la un nivel înalt, și, de ce nu, pentru a fi catalogată ca unul dintre cei mai buni delegați la congres. Pe lângă aceasta, este o oportunitate majoră pentru mine să mă dezvolt.
Apelez la dumneavoastă cu rugămintea de a mă ajuta să finanțez această participare. Am nevoie de 3.100 euro, din care 1.100 euro este costul biletului de avion, iar 2.000 euro sunt pentru cazare, masă și alte cheltuieli acolo. Alături de mine este «Asociația Brașovul Altfel», care gestionează partea financiară, respectiv încasează donația dumneavoastră și face cheltuielile pentru participarea mea la congres. Vă rog să mă ajutați!
”, a mai spus Timea Lorincz.

Dacă doriți să aflați mai multe despre Timea, înainte de a face donația, o puteți suna la numărul de telefon 0721961203.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] de la ora 18:00, în Sala Festivă a Colegiului.Concertul este organizat pentru a susține o absolventă șagunistă care se confruntă cu probleme medicale grave și care urmează un tratament complex în Turcia. […]

1 an în urmă

[…] dedicate acestor evenimente vor avea loc concomitent, astăzi, de la ora 17,00. Sala festivă a Colegiului Național „Andrei Șaguna” Brașov va găzdui deschiderea olimpiadei de Construcții, Instalații și Lucrări Publice, iar […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare