Expres

A vrut să ajungă la BRAȘOV, dar…

 

Călătoria sa spre Brașov s-a încheiat cum nu-și dorea pentru un bărbat din Republica Moldova. El a trecut înot Prutul, pentru a ajunge pe tărâm românesc, dar a avut ghinionul să fie observat de poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Iaşi, pe timpul executării unei misiuni de supraveghere a frontierei de stat.

În urma verificărilor specifice efectuate, dar şi cu sprijinul autorităţilor din țara vecină, s-a stabilit că persoana este un cetăţean moldovean în vârstă de 53 ani, care a trecut înot râul Prut cu intenţia de a ajunge în Braşov.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, conform reprezentanților Poliției de Frontieră.

În baza Acordului de Readmisie, bărbatul a fost predat autorităţilor de frontieră ale statului vecin pentru continuarea cercetărilor.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button