Expres

A murit un fost șef al Poliției

A murit un fost șef al Poliției.

Este vorba de chestorul Dan Fătuloiu, care s-a stins din viață la vârstă de 66 de ani. El a fost atât șef al Poliției Capitalei, cât și al Poliției Române. Conform Știrile ProTV, Dan Fătuloiu ar fi suferit un infarct. Chestorul nu avea probleme de sănătate cunoscute.

Dan Fătuloiu s-a născut pe data de 27 iunie 1956 în municipiul Drobeta-Turnu Severin, județul Mehedinți.

A avut o evoluție ascendentă în sistemul de Poliție, conform sursei citate. A fost, în perioada 1994-1997, inspector șef la Inspectoratul de Poliție al Județului Dâmbovița. Apoi, din 1997 până în 2000, inspector șef la Inspectoratul de Poliție al Județului Argeș.

În anul 2000 a fost numit șef al Poliției Capitalei. Din această poziție, în 2004 a ajuns director adjunct al Direcției Generale de Combatere a Crimei Organizate și Antidrog din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

În 2005 a devenit inspector general al Poliției Române. A plecat din această funcție în 2007, devenind șef al Biroului atașatului afacerilor interne în Statele Unite ale Americii, cu funcție de ministru-consilier.

În mai 2011 a fost numit în funcţia de ataşat pe probleme de interne la Roma.

Cu doar câteva luni înainte, în noiembrie 2010, fostul șef al Poliției Române fusese demis din funcţia de secretar de stat, şef al Departamentului de Ordine şi Siguranţă Publică din Ministerul de Interne, după ce a fost implicat într-un scandal de dare de mită.

A ieșit la pensie în noiembrie 2013.

A murit un fost șef al Poliției


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 an în urmă

Plînge careva? CUUUUM??? NIMENI??? Păi a crăpat un „tovarăș organ” și lumea nu bocește? Unul care este pensionar de o grămadă de ani deși abia de anul trecut trebuia să fie pensionar. Am înțeles că haita ar avea 66 de… Citeşte mai mult »

1ewer
Răspunde la  Barbu Gh.
1 an în urmă

Acum ii raman bani si tablagiului de la iasov, de se plangea ca are numa’ 5000 ron salariu. Sa-i dea si astuia din pensia aia speciala ramasa libera!
Bani imprumutati cu sacrificarea urmatoarelor 10 generatii !

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare