Expres

A murit primul soț al Mihaelei Rădulescu

A murit primul soț al Mihaelei Rădulescu.
Bogdan Rădulescu, primul soț al Mihaelei Rădulescu, s-a stins din viață la aproape un an de zile după ce a fost diagnosticat cu o formă de cancer. Bărbatul a murit la începutul anului, însă prietenii lui abia acum au vorbit despre trecerea lui în neființă, precum și despre problemele cu care s-a confruntat în ultimele luni de viață.

Potrivit Click!, bărbatul, în vârstă de 56 de ani, care a fost absolvent de IEFS și un practicant al canotajului, a murit la începutul anului, iar pe ultimul drum a fost condus doar de câțiva prieteni care l-au și îngrijit în ultimele luni de viață.

Mihaela Rădulescu avea 20 de ani când s-a căsătorit cu Bogdan Rădulescu, în 1989, însă doi ani mai târziu, aceștia s-au despărțit. Vedeta, care nu a renunțat niciodată la numele lui, nu a fost prezentă la înmormântare, iar în ultimii ani nu și-au mai vorbit deloc.

Anul trecut, după ce a fost diagnosticat cu cancer pancreatic, acesta s-a confruntat și cu probleme financiare, deoarece toți banii îi cheltuia pe tratamente.

A fost foarte dificil pentru Bogdan. Boala îl slăbise și îl făcuse de nerecunoscut pe la finalul anului 2022. Nu avea pe nimeni, doar pe noi, câțiva prieteni. Medicii au făcut tot ce au putut, dar știți cât de păcătos este acest cancer la pancreas. Ultimii bani s-au dus pe chimioterapie și pe înmormântare. Bogdan știa ca nu mai are șanse și se acomodase cu acest gând“, au spus prietenii lui Bogdan, potrivit sursei citate.

A murit primul soț al Mihaelei Rădulescu. După Bogdan Rădulescu, actuala ”diva de la Monaco”, Mihaela Radulescu s-a căsătorit cu Ștefan Bănică Jr., apoi cu Elan Schwarzenberg, cu care are un copil. Ulterior a avut o relație lungă cu Dani Oțil, în prezent cu austriacul Felix Baumgartner, alături de care a împlinit 9 ani de iubire.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
10 luni în urmă

barbughey cotarla putinista unde te-ai ascuns? Șo pe ea! Rupe lantul! Latra! Ia vezi, nu gasesti si vreo doza de bere?

Back to top button