Expres

A murit Mircea Boriceanu, fost consilier local brașovean

A murit Mircea Boriceanu, fost consilier local brașovean

Brașoveanul Mircea Boriceanu, fost consilier local, s-a stins duminică, în urma unei boli nemiloase, potrivit newsbv. Mircea Boriceanu a fost consilier municipal la Brașov, din partea Partidului Conservator, apoi independent. A trecut la ALDE și apoi la PMP, unde deținea funcția de secretar general.

«A trăi în inimile pe care le lăsăm în urmă nu înseamnă a muri». Cu nesfârșită durere ai plecat astăzi dintre noi, soț minunat, tata iubit, frate și prieten drag, dar ne vom aminti de tine așa cum ai trăit, cu înțelepciune, umor și curaj! Drum lin, Mircea, iubirea mea!”, a scris soția acestuia, pe pagina de Facebook. Anul acesta ar fi împlinit 40 de ani de căsătorie.

Mircea Boriceanu era un om blajin, îndrăgit și respectat de cei care l-au cunoscut.

Partidul Mișcarea Populară filiala Brașov își exprimă durerea și regretul profund la plecarea dintre noi a colegului și prietenului Mircea Boriceanu”, potrivit sursei citate.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button