Expres

A murit marele actor Costel Constantin

A murit marele actor Costel Constantin

Unul dintre cei mai importanți actori ai României, Costel Constantin, a încetat din viață miercuri, 22 mai, la vârsta de 82 de ani. Costel Constantin se retrăsese de pe scenă în iunie 2023, motivul fiind legat de faptul că ajunsese la o vârstă înaintată, după 60 de ani de activitate. Ultima sa reprezentație a fost în spectacolul „Omul care a văzut moartea”, la Teatrul Național.

Costel Constantin a făcut parte dintr-o generație de actori de excepție, fiind bun prieten inclusiv cu regretatul Amza Pellea.

Eram o echipă formidabilă de prieteni cu care mergeam tot timpul la pescuit. Mergeam dis-de-dimineaţă, înainte de repetiţiile la teatru. Eu eram cel care pregătea momeala, apoi ne urcam în maşină şi plecam la baltă. Echipa era formată din Mircea Albulescu, Marin Moraru şi Amza Pellea. Eu îi dădeam ponturile lui Amza. Am prins un portbagaj întreg de peşte”, a spus actorul pentru adevărul.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button