Expres

A murit interlopul Costel Corduneanu

A murit interlopul Costel Corduneanu. Şeful clanului Corduneanu din Iaşi, Costel Corduneanu, una dintre cele mai cunoscute figuri ale lumii interlope, cunoscut și sub numele de „Ștefan cel Mare al Moldovei” sau ‘Stăpânul Moldovei’, a murit la vârsta de 54 de ani, după ce a stat internat timp de câteva săptămâni într-un spital din Târgu Mureş, unde a suferit o intervenţie chirurgicală dificilă la inimă, scrie News.ro. Anunțuri în acest sens au fost făcute de avocatul lui Corduneanu și de Federația Română de Lupte.

Costel Corduneanu avea unele probleme grave de sănătate în ultima perioadă, fiind operat la inimă în urmă cu câteva săptămâni.

Pe pagina lui de pe o reţea de socializare au apărut, în cursul zilei de luni, mai multe mesaje de condoleanţe din partea rudelor şi prietenilor, inclusiv din partea Federaţiei Române de Lupte. Costel Corduneanu a fost vicecampion european la lupte libere şi a participat la două ediţii ale Jocurilor Olimpice.

Costel Corduneanu era considerat unul dintre cei mai temuţi lideri ai lumii interlope din zona Moldovei, fiind implicat în mai multe scandaluri.

Costel Corduneanu a fost campion mondial la cadeți și a participat la două ediții ale Jocurilor Olimpice, ocupând locul 9 la Barcelona, ​​1992 și locul 14 la Atlanta, 1996. La JO de la Atlanta din 1996, și fratele său, Gheorghe Corduneanu, a participat și a obținut locul al șaptelea la lupte libere, categoria 48 kg.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 luna în urmă

[…] Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.  » Citește toată știrea aici… […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare