Expres

A murit cel mai bogat parlamentar rus

A murit cel mai bogat parlamentar rus

Deputatul rus Pavel Antov a murit în timp ce se afla într-o vacanță în India, la doar două zile după moartea unui prieten cu care se afla în călătorie.

Pe 21 decembrie, un grup de patru turişti ruşi s-au cazat într-un hotel din India. A doua zi, Vladimir Bidanov, care era prieten al lui Pavel Antov a fost găsit mort într-una dintre camerele hotelului.

Trupul lui Bidanov a fost deja incinerat, iar ancheta cu privire la moartea lui a fost finalizată.
Câteva zile mai târziu, Pavel Antov în vârstă de 65 de ani a murit după ce a căzut de la etajul al treilea al unui hotel din Rayagada, Odisha.

Poliția locală consideră că în cazul Antov ar fi vorba despre o sinucidere din cauza morții prietenului, deși aceasta este doar una dintre mai multe versiuni ale incidentului.

În 2000, Antov a fondat grupul de companii Vladimir Standard, un producător important de produse din carne și cârnați. În 2019, Forbes l-a numit cel mai bogat deputat și funcționar public.

Oficial, avea o avere de 9,97 miliarde de ruble, potrivit meduza.io.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button