Expres

A murit cântăreața Sinead O’Connor, cunoscută pentru hitul „Nothing Compares 2 U”. Suflet chinuit de pierderea fiului…

Cântăreața Sinead O’Connor a murit la vârsta de 56 de ani. „Cu mare tristețe anunțăm trecerea în neființă a iubitei noastre Sinead”, a declarat familia într-un comunicat publicat de postul public RTE.

Decesul artistei vine la aproximativ un an și jumătate după ce fiul ei, Shane, în vârstă de 17 ani, s-a sinucis.
La o săptămână după moartea lui, cântăreața (cunoscută pentru hitul Nothing Compares 2 U) a încercat și ea să își ia viața. Atunci a anunțat pe rețelele sociale că urmează să se sinucidă.

„Am decis să-mi urmez fiul. Nu are rost viața fără el. Tot ce ating, ruinez. Am rămas doar pentru el. Iar acum el a dispărut”, a scris ea atunci. Sinead O’Connor a urmat postarea cu un alt mesaj la o oră după, cerându-și scuze pentru mesajul alarmant și asigurându-și fanii că vrea să obțină sprijin medical.

„Îmi cer scuze. Nu ar fi trebuit să spun sasta. Sunt cu polițiștii acum în drum către spital. Îmi cer scuze că am supărat pe toată lumea”, a postat aceasta, adăugând: „Sunt pierdută fără copilul meu și mă urăsc. Spitalul mă va ajuta o vreme. Însă o să-l găsesc pe Shane. Asta este doar o amânare”.

Muziciana, care şi-a schimbat numele în Shuhada’ Sadaqat în 2018, când s-a convertit la islam, a spus la acea vreme că băiatul era “lumina vieţii ei”. În ultimul ei tweet, transmis la 17 iulie, O’Connor a postat o fotografie cu Shane şi a spus: “De atunci trăiesc ca un strigoi. El a fost dragostea vieţii mele, lumina sufletului meu. Eram un singur suflet în două jumătăţi. A fost singura persoană care m-a iubit necondiţionat. Sunt pierdută fără el”.

Artista a fost căsătorită de patru ori și a avut patru copii, Shane și Jake Reynolds, Roisin Waters și Yeshua Francis Neil Bonadio.

Artista a stârnit numeroase controverse

Cântăreața este cunoscută atât pentru tunsoarea sa (capul ras), cât și pentru viziunile sale despre religie, sex, feminism și război.
Artista a crescut într-o familie abuzivă, iar copilăria a marcat-o profund tot restul vieții sale. 

Primul ei album, „The Lion and The Cobra”, a fost lansat în 1987 și a atins statutul de album de aur.
În același an a stârnit indignare după ce a refuzat să i se cânte imnul național american înainte de concertul ei de la Garden State Arts Center New Jersey.
Ea a sfârșit prin a fi interzisă la mai multe posturi de radio din New York după această decizie.
„Sincer, nu port lipsă de respect față de America sau față de americani, dar am o politică de a nu face să se cânte imnurile naționale înaintea concertelor mele în nicio țară, nici măcar în țara mea, pentru că nu au nimic de-a face cu muzica în general”, a spus ea.
În 1991, ea a boicotat Premiile Grammy și a refuzat să accepte premiul pentru cel mai bun album alternativ, explicând că, în opinia ei, ceremonia era impregnată de comercialism. În 1992, Sinead a șocat lumea când a rupt o fotografie a Papei Ioan Paul al II-lea în cadrul emisiunii Saturday Night Live din SUA, în semn de protest față de abuzurile sexuale asupra copiilor în Biserica Catolică (ulterior a spus că regretă gestul).
În 1991, ea a șocat din nou, după ce a anunțat că a devenit preot. Sinead a recunoscut că este lesbiană în anul 2000. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
6 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
11 luni în urmă

Fa, de ce a murit?

Barbu Gh.
Răspunde la  Willy
11 luni în urmă

De deviantă de-a ta a crăpat. Tu ce mai stai? Urmează-i, de urgență, exemplul. Și ia-o și pe nebuna de moldovan, cea zisă „Mengele cu fustă”?

Willy
Răspunde la  Barbu Gh.
11 luni în urmă

Ia uite prostaletele ce s-a dat iarasi de gol. De cand am zis ca cotarla ce se semneaza barbughe cu y la sfarsit e femeie. Cine a raspuns la apelativul “fa”? barbugheysta.

Barbu Gh.
11 luni în urmă

Și ce a mai fost devianta asta? În afară de fervent susținătoare a waxului? „În 27 mai 2021, cântăreața irlandeză, islamizată sub numele de Shuhada Sadaqat, a intrat pe Twitter pentru a anunța că a primit a doua doză de ser… Citeşte mai mult »

Ultima modificare a 11 luni în urmă de către Barbu Gh.
chilly willy
Răspunde la  Barbu Gh.
11 luni în urmă

Nu mai copia stiri sau articole de pe ac …ne.Bote mic ce esti

Willy
Răspunde la  chilly willy
11 luni în urmă

Latraul putinist barbughey nu copiaza. El reposteaza ce ii da de repostat propaganda rusa si partidul de trepanati.

Back to top button