Expres

Doliu în lumea modei din România

Doliu în lumea modei din România. Un celebru designer s-a stins din viață la doar 42 de ani. Este vorba despre Delia Lazăr, cunoscută și apreciată pentru rochiile de mireasă și pentru ținutele sale de ocazie pe care le crea, potrivit fanatik.ro.

Anunțul trist a fost făcut chiar de apropiații creatoarei de modă, pe rețelele de socializare. La finalul anului trecut, Delia Lazăr susținea că se confruntă cu o problemă de sănătate delicată, însă era foarte optimistă că va trece cu bine peste această încercare grea.

Din nefericire, a pierdut lupta cu boala și s-a stins din viață la doar 42 de ani, lăsând în urma ei multă durere, dar și trei băieți minunați.

Anul acesta m-a învățat să nu renunț niciodată. M-am confruntat cu atâtea provocări, dar le-am înfruntat cu curaj. Știu că voi răzbate în tot ce va urma. M-a învățat să renunţ la iluzia controlului. Sunt lucruri care se vor întâmpla indiferent dacă îmi place sau nu. Atâta timp cât am încredere în proces și fac tot posibilul, totul va fi în regulă! M-a învățat să accept schimbarea.

Oportunitățile se vor prezenta întotdeauna celor care sunt pregătiţi, iar eu sunt dispusă să accept schimbarea dacă aceasta va duce la o versiune mai bună a mea! Țin să le mulțumesc tuturor celor care mă respectă. Celor care mă consideră un prieten. Celor care mă iubesc. Celor care se gândesc la mine din când în când. Celor care îmi dau un sfat bun. Celor care-mi dau puterea de a continua. Celor care mă susțin şi mă acceptă aşa cum sunt. Vă mulțumesc!”, scria Delia Lazăr, pe 30 decembrie 2023.

În anul 2018, Delia Lazăr a primit premiul pentru “Cea mai bună/frumoasă rochie” la Festivalul Mondial al Modei de la Dubai, Emiratele Arabe Unite.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button