Expres

Și-a găsit soțul mort într-un dulap din casă

Jennifer Maedge a anunțat dispariția soțului ei, Richard Maedge, pe 27 aprilie anul trecut, iar poliția le-a percheziționat casa din Troy, Illinois și a investigat dispariția bărbatului, dar fără niciun rezultat, informează The Independent, citat de Digi24.

După aproape 8 luni, pe 11 decembrie 2022, Jennifer Maedge a găsit rămășițele soțului ei, în timp ce căuta într-un dulap decorațiunile pentru Crăciun. Potrivit raportului medicului legist, Richard Maedge s-a sinucis. „Am decis să pun bradul de Crăciun și am căutat o cutie cu ornamente de Crăciun și atunci l-am descoperit. S-a sinucis”, a povestit femeia.

Jennifer Maedge a declarat la poliție că a vorbit ultima oară cu soțul ei cu o zi înainte de a-l da dispărut. O sunase să-i spună că pleacă mai devreme de la serviciu, dar când Jennifer a ajuns acasă, Richard nu era, cu toate că mașina era parcată la locul ei, iar cheile și portofelul bărbatului erau la locul lor.

În momentul în care polițiștii au percheziționat locuința, nu au găsit niciun indiciu despre locul în care s-ar fi aflat acesta. Kelly Rogers, criminalist, a spus că, în timpul precheziției, polițiștii au sesizat că locuința era plină de cutii și obiecte pe care soții le colectaseră de-a lungul vieții.

Oamenii legii au sesizat și un miros de „canal” în casă, pe care și femeia l-a reclamat mai târziu la poliție. Astfel, polițiștii au percheziționat din nou locuința și au constatat că mirosul sesizat prima dată era mai pregnant, dar nu au găsit nicio legătură cu soțul dispărut.

Femeia a luat legătura cu un instalator, care a spus că mirosul este asemănător cu cel al gazului din canalizare. Așa că instalatorul a pus un capac pe o conductă de canalizare din subsol, care părea să scape miros. Potrivit medicului legist, în momentul în care a fost descoperit, trupul era într-o stare mumificată și acest lucru explică dispariția mirosului după o perioadă relativ scurtă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button