Expres

70 de milioane de euro, proiect hotelier de cinci stele în Poiana Brașov

70 de milioane de euro, proiect hotelier de cinci stele în Poiana Brașov. Un dezvoltator imobiliar din Capitală investește 70 de milioane de euro în primul proiect hotelier de cinci stele în Poiana Brașov.

Proiectul va fi format dintr-un hotel cu 120 de camere și un aparthotel cu 75 de unități rezidențiale
Noul proiect va fi clasificat la cinci stele, urmând a fi primul de acest tip din Poiana Brașov
„Vom dezvolta un proiect turistic de referință, care va pune România pe harta destinațiilor montane de cinci stele din regiune și nu numai. Vom deschide astfel o nouă linie de business, bazându-ne pe experiența celor mai buni manageri și consultanți din domeniu și având încredere deplină în potențialul de dezvoltare al stațiunii Poiana Brașov, care are toate premisele pentru a deveni în următorii ani una dintre cele mai importante destinații montane din Europa Centrală și de Est. Investiția este una semnificativă, fiind vorba de un proiect amplu, cu aproape 200 de unități la standarde internaționale, și ne dorim ca întreg complexul turistic să fie administrat de un operator hotelier de top la nivel mondial”, a declarat Mircea Cotigă, CEO.
Noul proiect va include și toate facilitățile specifice unui complex turistic de cinci stele, inclusiv mai multe restaurante și un centru SPA la standarde internaționale. Proiectul a îndeplinit și parcurs toate formalitățile urbanistice, construcția urmând a demara în scurt timp. Noul proiect de cinci stele luxury, conform clasificărilor internaționale, este amplasat în zona centrală a stațiunii Poiana Brașov.
Managementul companiei care dezvoltă proiectul este asigurat de către Mircea Cotigă, un fost bancher cu o experiență de peste 15 ani pe piața bancară locală, cu suportul lui Mircea Drăghici, unul dintre cei mai experimentați consultanți din industria ospitalității, cu o experiență de peste 20 de ani pe piața de profil, de la management hotelier la realizarea de studii de piață, selecție de operatori hotelieri sau strategie de dezvoltare.

Compania care investește este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori activi pe palierul superior al segmentului rezidențial middle market din București, cu investiții de peste 53 de milioane de euro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button