Expres

24 de locuințe sociale la Brașov – proiect de 3,3 milioane lei

24 de locuințe sociale la Brașov.

Municipalitatea continuă programul de sprijin al persoanelor aflate în situații dificile prin amenajarea a 24 de locuințe sociale în imobilul în care acum își are sediul căminul pentru persoane fără adăpost.

În ședința ordinară de săptămâna trecută, Consiliul Local a aprobat noii indicatori tehnico-economici pentru realizarea lucrărilor de amenajare a noului bloc de locuințe sociale. Valoarea totală a proiectului este de peste 3,3 de milioane de lei, din care cea a lucrărilor de construire e de 2,44 milioane de lei.

Beneficiarii căminului pentru persoane fără adăpost vor fi mutați într-un spațiu nou, amenajat pe str. Panselelor.

24 de locuințe sociale la Brașov

„Acest proiect are ca scop sprijinirea familiilor aflate în dificultate. Ani de zile, această categorie de persoane a reprezentat doar o listă de familii care au dreptul la locuințe sociale, fără să aibă șansa de a și primi cu adevărat una. Vor fi 9 apartamente cu o cameră și 15 apartamente cu două camere. Este primul proiect de acest fel după ce în urmă cu 10 ani a fost amenajat căminul de la fostul Grup Școlar de Turism și Alimentație Publică Brașov. Este responsabilitatea noastră ca municipalitate, dar și a comunității, să avem grijă de cei mai puțin norocoși dintre noi”, a declarat viceprimarul Flavia Boghiu, potrivit BrașovCity.ro.

Toate cele 24 de apartamente sunt prevăzute cu bucătărie proprie, baie, grup sanitar.

În perioada următoare, Direcția de Asistență Socială va scoate la licitație elaborarea proiectului tehnic și realizarea lucrărilor de amenajare. Durata lucrărilor este de 12 luni.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button