Expres

2.500 de euro îl mai despart pe Raul de o viață normală

2.500 de euro îl mai despart pe Raul de o viață normală. Cristina și Alin Dima se luptă de doi ani de zile să strângă banii necesari unei intervenții medicale pentru Raul, copilul lor, în vârstă de 9 ani.
Acum 7 ani băiatul a fost diagnosticat cu TSA (tulburare din spectrul autist). De atunci face tratamentele necesare, dar evoluția este sub așteptări. Acum doi ani, părinții au aflat că în Viena se face o intervenție medicală, transplant cu celule stem, care este foarte posibil să remedieze situația medicală a băiatului lor. 2.500 de euro îl mai despart pe Raul de o viață normală. Au strâns până acum 12.200 euro, dar mai au nevoie de 2.500 euro. Aceștia apelează la noi toți să ii sprijinim cu orice sumă putem și să poată, după doi ani de eforturi, să își ducă băiatul la Viena.
Sunt mama unui copil minunat. Societatea ne învață să ascundem sub preș anumite lucruri, iar în cazul nostru, am fost învățați să spunem că avem un copil special. Deși vreau să cred asta și o spun cu voce tare, aproape instinctiv, realitatea este că am un copil bolnav. Îl iubesc din tot sufletul meu, am luptat și o să lupt pentru el! Acum 7 ani, când am primit vestea despre boala lui, ne-am suflecat mânecile, am înghițit în sec (pentru că aveam inima în gât) și ne-am dedicat lui. Mă bucur tare mult pentru că familia a rămas alături de mine. Am auzit despre cazuri în care soții au părăsit femeile și copiii aflați în astfel de situații. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că mi-a dat o familie adevărată!
Acum 2 ani de zile am aflat că există o variantă care să schimbe în bine situația copilului nostru. În România nu se face această intervenție medicală. După mai multe căutări am ajuns la Viena, oferta lor fiind cea mai bună. Avem nevoie de un total de 14.700 euro: 12.500 intervenția medicală, 1.000 biletele de avion, 400 transport (la aeroport și în Viena) și 800 pentru cazare și mâncare. În ultimii doi ani de zile am bătut pe la toate ușile prietenilor, cunoscuților, firmelor, am împărțit flyere pe stradă, am organizat strângeri de fonduri online și fizice, am făcut o asociație și multe altele. Am făcut ce am putut și am reușit să strângem suma de 12.200 euro, deci mai avem nevoie de 2.500 euro.
Înainte să vă cer ajutorul, doresc să vă spun sincer că nici un medic nu ne poate garanta că după această intervenție medicală copilul nostru o să fie bine. Dar cum am putea noi, ca părinți, să ignorăm această șansă? Cred că datoria noastră este să ajungem acolo, iar apoi o să decidă Dumnezeu ce o să fie.
Nu știm ce să mai facem ca să strângem diferența de bani. Motiv pentru care am apelat la bunăvoința presei să transmită mesajul nostru către dumneavoastră. Vă rugăm din tot sufletul nostru să ne ajutați cu o donație!
Vă rugăm să ne ajutați să avem cu adevărat un copil special! Un copil care a învins autismul!
, este mesajul Cristinei Dima.

2.500 de euro îl mai despart pe Raul de o viață normală.
Contul în care se fac donațiile este: RO88 RNCB 0053 1676 0940 0001 Asociația Raul învinge autismul

Cei care doriți să luați legătura cu Cristina Dima o găsiți la numărul de telefon 0755351456.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
10 luni în urmă

[…] nume Anastasia, care a fost diagnosticată cu autism în urmă cu câțiva ani. Femeia speră ca o operaţie în străinătate – transplant de celule stem – să îi ofere o şansă în plus copilei, care este […]

Back to top button