Expres

16 butoane de panică, declanșate de polițiști, la Brașov / Agentul de pază al unui magazin din mall, prins băut la serviciu

16 butoane de panică, declanșate de polițiști, la Brașov…

Agenții din cadrul Serviciul de Ordine Publică au desfășurat ieri o acţiune în județul Brașov, care a avut drept scop prevenirea şi combaterea infracţiunilor contra patrimoniului și a respectării legislației pe linia pazei obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor.


Au fost verificate 35 de obiective economice, iar pentru testarea timpului de reacție al echipajului de intervenție aparținând societăților de pază au fost declanșate 16 butoane de panică.    


De asemenea, polițiștii au verificat modul în care este realizat serviciul de pază de către 22 de agenți de securitate. Cu ocazia verificărilor s-a constatat că un agent de securitate, aflat în obiectivul unui magazin din incinta unui spațiu comercial, se afla sub influența băuturilor alcoolice. 


Pentru abaterile identificate, au fost aplicate 21 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 63.300 lei, toate în conformitate prevederile Legii nr. 333/2003 și a H.G. nr. 301/2012, iar la una dintre societățile economice verificate a fost retras planul de pază, după cum a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button