Educaţie

Picii de la Grădinița 26, familiarizați cu meseria de polițist

Picii de la Grădinița 26, familiarizați cu meseria de polițist…

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov- Secția 5 de Poliție le-au prezentat copiilor meseria de polițist și le-au arătat unele dintre dotările forțelor de ordine.


La data de 09 aprilie a.c, la sediul Secția 5 de Poliție Brașov, polițiștii au desfășurat o activitate la care au participat 25 de preșcolari, din cadrul Grădiniței nr. 26 Junior. Activitatea a avut ca scop prezentarea meseriei de polițist și prevenirea victimizării celor mici, prin cunoașterea și respectarea regulilor de circulație.
Astfel, copiilor li s-a explicat că rolul polițistului este de a lupta împotriva criminalității și a infracțiunilor, de a menține ordinea publică și securitatea cetățenilor.


Totodată, celor mici li s-a explicat și că munca unui polițist este dificilă și periculoasă, fiind necesar să fie mereu vigilenți.
Preșcolarii s-au entuziasmat să poarte caschete și să își imagineze că sunt mici polițiști. În plus, au demonstrat cunoștințe despre semnificația indicatoarelor rutiere, comportamentul corect ca pasageri în mașinile părinților sau în autobuze și cum să se deplaseze în siguranță atunci când sunt singuri
“, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare