Educaţie

O elevă din județul Brașov, rezultat lăudabil la Olimpiada de Filosofie

O tânără din județul Brașov s-a întors acasă cu un rezultat de lăudat de la Olimpiada de Filosofie.
Paula Contatore, elevă a Colegiului Național „Radu Negru” din Făgăraș, se pregătește pentru Bacalaureat și admiterea la facultate, dar nu a dat uitării nici pasiunea ei: filosofia. Astfel, Paula a obținut locul întâi pe județ la Olimpiadă, calificându-se la etapa națională, care a avut loc în perioada 27 aprilie – 1 mai. Eleva s-a întors acasă cu o notă foarte bună și cu mențiune.


„Olimpiada națională s-a desfășurat la Baia Mare, în perioada 27 aprilie – 1 mai. A fost o provocare, dar m-am descurcat destul de bine, pentru că am avut parte de o pregătire intensă. În total am fost 350 de persoane la socio-umane, iar la disciplina filosofie am fost 65. Nota mea a fost 8,80, diferențele între celelalte note fiind foarte mici, chiar de 0,5. Mă declar mulțumită de rezultat”, a spus Paula, elevă în clasa a XII-a E, pentru fagarasultau.ro.


Pe viitor, ea se gândește să devină diplomat și să lucreze într-o instituție europeană.
În acest sens, tânăra se pregătește de admiterea la Facultatea de Drept din București.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button