Educaţie

Liceenii cu potențial au șanse la bursă pentru Şcoala de vară Oxford for Romania

  • oxford_2.jpg

Liceenii din clasele X-XI cu potenţial academic şi spirit civic, care provin din familii cu venituri modeste, pot avea parte de o experienţă de învăţare transformatoare în mediul universitar din Oxford, alături de profesionişti şi universitari din Oxford, Londra şi alte comunităţi din diaspora. Pentru asta trebuie să se înscrie la a 5-a ediţie a şcolii de vară Oxford for Romania, care vor avea loc între 27 august şi 4 septembrie. Însă, înscrierile se fac până în 15 mai, pe pagina web: ro.oxfordforromania.org/application
„Selecţia este competitivă şi va ţine cont de performanţele academice, implicarea în activităţi extracurriculare, perseverenţa şi motivaţia fiecărui aplicant. Toate costurile vor fi asigurate de către organizatori, prin intermediul sponsorilor şi donatorilor proiectului. Fiecare bursă acoperă costuri în valoare de aproximativ 1,000 de lire”, au transmis iniţiatorii.
Şcoala de vară este un proiect al asociaţiei Oxford for Romania înregistrată în Marea Britanie, o iniţiativă a unor tineri profesionişti români care au studiat şi profesat atât în România, cât şi în Marea Britanie, care se implică 100% pro-bono în acest program. Proiectul a fost premiat cu locul I la Gala Societăţii Civile (Iniţiative civice).

Foto: Facebook / Oxford for Romania


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button