Economic

Un milionar care nu (prea) iese în cluburi / Strategii pentru a economisi bani

Un milionar care nu (prea) iese în cluburi.

Te întrebi de ce nu ies milionarii în cluburi. Surprinzător sau nu, răspunsul vine de la unul dintre cei mai tineri milionari ai României, Caius Covrig, care la nici 30 de ani a reușit să înmulțească ceea ce are, administrează afaceri de milioane de euro în România, dar și în Statele Unite ale Americii, deține unul dintre cele mai apreciate hoteluri de pe Valea Prahovei, a jucat baschet în liga profesionistă din America și a fost premiat de însuși Barack Obama, pe vremea când era președinte al SUA.

Un milionar care nu (prea) iese în cluburi

„Cred că am ieșit în club de 2 ori în ultimii 2 ani de zile. Prefer să stau la 40 de ani, cu 20 de hoteluri deschise, pe o barcă undeva, iar acum să muncesc de dimineața până seara. Fix în acești ani trebuie să-ți formezi viața, viitorul. În plus, dacă ies o dată în club, nu mai sunt bun de nimic 2 zile”, a declarat cu sinceritate ownerul Hotelului Kayus din Bușteni.

Perfect echilibrat de o educație în spiritul antreprenoriatului pe care a primit-o de la părinții lui, Caius Covrig a declarat în dese rânduri că pentru el timpul este cel mai prețios și nu face rabat de la calitatea felului în care și-l petrece. Desigur că tânărul milionar își dă răgaz și pentru timp liber și atunci când îl are preferă să-l folosească în scop educativ, fie pentru el, fie pentru cei care-l urmăresc.

Strategii pentru a economisi bani

Nu mai departe de zilele trecute a explicat comunității lui din social media care sunt cele mai utile 5 strategii care te vor ajuta să economisești bani lună de lună:

1. Stabilirea unui buget și respectarea lui. Acest prim pas este esențial în procesul de economisire. Folosește metoda înregistrării veniturilor și cheltuielilor și vezi cum le poți organiza în așa fel încât, la final de lună, să ieși pe plus. Asta înseamnă că ai un buget pe care îl poți pune deoparte.

2. Analizează cu atenție lista de abonamente pe care le ai de plătit lunar și vezi la care dintre ele poți renunța sau pe care dintre ele le poți recalcula în minus. În general, există tot soiul de pachete pe care firmele de telefonie mobilă, de exemplu, le compun în special pentru cei care le sunt clienți vechi.

3. Compară prețurile la produse și servicii, nu te arunca din prima să cumperi, pentru că s-ar putea să găsești în altă parte mai ieftin, vorba reclamei. Poți utiliza site-uri sau aplicații care compară prețurile la produse similare.

4. Stabilește obiective de economisire. Este mult mai ușor să economisești bani atunci când ai un obiectiv clar. Poți economisi pentru o călătorie, pentru un fond de urgență, pentru o investiție imobiliară sau pentru a-ți plăti datoriile mai repede.

5. Fii consecvent. Economisirea este un obicei care trebuie cultivat în timp. Fă din economisire o prioritate și încearcă să economisești o sumă fixă în fiecare lună, chiar și dacă este o sumă mică.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare