Economic

Șeful ANAF, despre protestele din finanțe: „Situația intră pe un făgaș normal”

 

Președintele ANAF, Bogdan Stan, a afirmat, astăzi, că protestele angajaților din finanțe au scăzut în intensitate, iar situația începe să intre pe un făgaș normal.

„Am avut o întâlnire cu domnul prim-ministru, l-am informat despre situația protestelor din țară. În momentul de față lucrurile intră pe făgașul normal. Mai avem niște situații izolate la Brăila, Constanța și Hunedoara”, a explicat Bogdan Stan.

În cursul după-amiezii, oficialul va participa împreună cu ministrul Finanțelor, Viorel Ștefan, la o întâlnire cu sindicaliștii, în vederea găsirii unor soluții comune privind salarizarea angajaților.

„O să particip și eu la această întâlnire. Sperăm să aducem lucrurile pe făgașul normal și activitatea instituțiilor afectate ieri de aceste proteste să se reia în condițiile normale”, a arătat șeful ANAF.

Reamintim că, ieri, președintele fiscului a spus că în unele administrații financiare din România încasările au fost afectate din cauza protestelor, iar comportamentul funcționarilor publici față de contribuabili nu a fost, în unele cazuri, cel potrivit.

Citiți și: 

Preşedintele ANAF: „În multe administraţii financiare, încasările au fost afectate din cauza protestelor”

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button