Economic

Se va deschide un hotel Swissôtel în Poiana Brașov / Detalii

Se va deschide un hotel Swissôtel în Poiana Brașov.

Accor, lider mondial în domeniul ospitalității, a anunțat că urmează să inaugureze un hotel Swissôtel în Poiana Brașov, principala stațiune de schi din România și o destinație de top pentru agrement și evenimente. Programată să își întâmpine primii oaspeți în martie 2024, proprietatea reprezintă un nou proiect pentru Accor și Swissôtel în parteneriat cu Neagoe Basarab Residences SRL, un dezvoltator imobiliar local reputat.

Se va deschide un hotel Swissôtel în Poiana Brașov

Cu 114 camere și apartamente atent amenajate, noul hotel Swissôtel din Poiana Brașov își propune să stabilească un nou standard calitativ pentru ospitalitatea din România. Dezvoltarea hotelului este structurată în două faze. Prima fază este programată pentru a fi inaugurată la sfârșitul lunii martie 2024, iar cea de-a doua fază va urma în februarie 2026.

Proprietatea va găzdui facilități spa de ultimă generație, o piscină, jacuzzi interior și exterior, saună și o sală de fitness complet echipată. Pasionații de gastronomie se vor delecta cu preparatele restaurantului gourmet, în timp ce facilități practice, cum ar fi un depozit pentru schiuri și o parcare subterană, răspund nevoilor diverse ale oaspeților exigenți.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
6 luni în urmă

[…] această oră ninge în stațiunea montană, termometrele înregistrând minus 1 grad Celsius. În Postăvarul este ceață, consemnându-se […]

6 luni în urmă

[…] pentru noaptea dintre ani, și 5.798 lei persoană/sejur 3 nopți pentru o unitate de 4 stele din Poiana Brașov, cazarea într-o cameră dublă cu cine festive, premii, muzică live și numeroase surprize, […]

6 luni în urmă

[…] Știre 07: Și mai zici că nu duduie turismul în Românica? […]

Back to top button