Expres

Distracție „înecată” în alcool, de 1 Decembrie, în Poiana Brașov / Englezoaicelor nu le-ar fi rușine cu românce la masă

A fost distracție pe pârtii, dar și în fața paharelor cu alcool, în Poiana Brașov, în minivacanța de 1 Decembrie. În timp ce unii turiști din stațiunea brașoveană s-au bucurat de prima zăpadă din acest sezon de schi, alții au preferat să se încălzească bând mult alcool. Iar rezultatul a fost comic în unele cazuri. Cancan.ro a surprins două femei de care englezoaicele ar fi mândre. Cele două turiste, care ieșiseră dintr-un local din Poiană, au avut nevoie să se țină bine una de cealaltă, pentru a putea rămâne pe picioare.

„Adevărul e că una era mai țeapănă decât cealaltă. Un pic mai trează. Că cealaltă nici nu-și mai putea ridica picioarele. Și vorbim de femei trecute de prima tinerețe”, explică jurnaliștii de la cancan.ro.
Potrivit acestora, femeile nu erau singure, ci doar lăsate în urmă de partenerii lor, care au considerat de cuviință să meargă înainte, în loc să le ajute.


Într-un final, cele două i-au ajuns din urmă pe bărbați, însă una dintre ele a fost nevoită să se proptească în brațele soțului, care nu părea prea înțelegător. El a pus o scândură pe câțiva saci de gunoi și și-a așezat acolo consoarta, pentru a nu mai fi nevoit să o susțină. „Ele sunt, fără discuție, «campioanele»!”, a concluzionat cancan.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Cumulus
2 luni în urmă

Un ziar complex cu articole interesante….

2 luni în urmă

[…] în domeniul ospitalității, a anunțat că urmează să inaugureze un hotel Swissôtel în Poiana Brașov, principala stațiune de schi din România și o destinație de top pentru agrement și evenimente. […]

Back to top button