Economic

Rap Invest – Cum poți să-ți construiești hale de producție, centre logistice și birouri, fără să investești vreun ban, în cea mai bună zona industrială din Brașov

De multe ori, dezvoltarea unor afaceri performante este blocată de lipsa unor spații adecvate pentru producție sau depozitare. Pentru a trece la un alt nivel, companiile trebuie să atragă resurse financiare importante pe care să le folosească în a-și construi infrastructura necesară expansiunii. În plus, este nevoie de multă expertiză în domeniu pentru a gestiona un asemenea proiect. Pentru toți cei care vor să scape de asemenea griji, RAP Invest finanțează și asigură dezvoltarea proiectului pe terenurile pe care le are în portofoliu în zona industrială cu cel mai mare potențial din județul Brașov. 

„Această soluție răspunde unei nevoi fundamentale a partenerilor noștri: aceea de a utiliza capitalul propriu pentru dezvoltarea afacerii și nu pentru a-l imobiliza în active de valori însemnate, cum ar fi clădirea și terenul. Pe lângă asigurarea finanțării, noi punem la dispoziția partenerului toată expertiza noastră în dezvoltarea proiectelor, garantând cea mai bună calitate și termene de execuție fără concurență”, explică Daniel Moise, director general RAP Invest.

Compania poate să ofere tot acest know-how deoarece este parte a RAP Group, un holding românesc de anvergură globală, cu un portofoliu ce conține proiecte în 40 de țări de pe 6 continente. 

Fiecare companie din grup se concentrează pe un domeniu de activitate, de la lucrări generale de construcții, la instalații electrice, termice, sanitare și tehnologie de proces pentru industria alimentară, farmaceutică, a tutunului, a îngrijirii personale sau chimică.

„Unul dintre principalele avantaje ale colaborarii cu RAP Invest este reprezentat de vasta experiență în proiectarea, optimizarea și dezvoltarea la standarde înalte de calitate a oricarui proiect, lucru dovedit pe parcursul a peste 20 de ani de experiență și a peste 50 de obiective industriale realizate în colaborare cu firmele din grup. Pe toata durata elaborării proiectului, specialiștii noștri vor oferi cele mai bune soluții tehnico-economice pentru realizarea unui proiect de succes”, susține Daniel Moise.

Prin urmare, indiferent de solicitările partenerilor, RAP Group oferă soluțiile optime, de cele mai multe ori dezvoltând și implementând tehnologii proprii. Astfel, se construiește la cheie o întreagă unitate de producție, într-un termen scurt și cu un raport preț-calitate imbatabil. Partenerii RAP Invest au astfel șansa să aleagă varianta care li se potrivește cel mai bine modelului de busines: ori o achiziție, ori o un contract de închiriere pe termen lung. 

RAP Invest, focus pe cea mai bună zonă industrială din Brașov

RAP Invest este una dintre cele mai noi companii din RAP Group și a apărut ca răspuns la nevoile pieței. Astfel, pe lânga serviciile complete de antrepriză generală, asigurată de companii ale grupului precum RAP Development și RAP Instal, de-a lungul timpului s-a solicitat de către parteneri și identificarea locațiilor necesare dezvoltării proiectelor. Acestea trebuiau să răspundă principalelor criterii: existența PUZ-ului, amplasament optim față de căile de acces și prezența utilităților în zonă. 

Odată înființată compania RAP Invest, aceasta și-a concentrat atenția asupra zonei industriale din județul Brașov care urma să aibă cea mai spectaculoasă dezvoltare: cea din apropierea Aeroportului Internațional Brașov. Astfel, în acest moment, în portofoliul companiei se găsește un teren disponibil pentru investiții de 35.600 de metri pătrați în Ghimbav, cu PUZ și cu utilități, la doar 1,8 kilometri de aeroport – Vezi, AICI. De asemenea, tot în zonă, compania mai dispune de un teren de peste 18.000 de metri pătrați în Codlea, cu deschidere la DJ 112, în apropierea sediilor și unităților logistice ale DRÄXLMAIER, Intercars, Vectra și ERTEX – Vezi, AICI. De altfel, ultima companie, un cunoscut producător de țesături fine, parte a Grupului Peppermint, a beneficiat de serviciile RAP Development în dezvoltarea infrastructurii de producție și de logistică. 

„Operaționalizarea aeroportului de la Ghimbav reprezintă un important pas în eficientizarea și dezvoltarea afacerilor din zonă, iar pentru RAP Invest și partenerii săi este un punct cheie ținând cont de amplasamentul extrem de favorabil al terenurilor propuse spre dezvoltare. Toate terenurile au fost pregătite până la nivelul la care, în urma proiectării specifice, se vor solicita avizele și autorizația de construire conform destinației finale”, spune Daniel Moise. 

Personalizate pe cerințele beneficiarului, proiectele pot răspunde unei game largi de destinații din industrii dintre cele mai diverse: hale industriale, de producție, de depozitare, logistice clădiri administrative și alte tipuri de clădiri și structuri industriale, spatii de producție variate, cu corpuri de birouri și zone de depozitare, centre de afaceri, unitati logistice sau depozite.

„Suntem deschiși oricărei oportunități de business care să vină în completarea numeroaselor domenii acoperite de RAP Invest și de RAP Group. Orice partener serios și orice direcție de business cu potențial reprezintă pentru noi un element de interes și o premisă a unei colaborări”, încheie Daniel Moise. 

RAP INVEST este o companie RAP GROUP

Date de contact

P


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
4 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
jonelul
1 an în urmă

RAP Invest ! Asemenea porcarie de articol rar am mai vazut !

Barbu Gh.
Răspunde la  jonelul
1 an în urmă

Reclamă mascată.

Barbu Gh.
Răspunde la  jonelul
1 an în urmă

Reclamă mascată!

jonelul
1 an în urmă

“Cum poți să-ți construiești hale de producție, centre logistice și birouri, fără să investești vreun ban, în cea mai bună zona industrială din Brașov” ! Ce magarie !

Back to top button