Economic

Radisson Blu Aurum Brașov – exigențe cu angajații / Legătura cu aeroportul de la Ghimbav

Radisson Blu Aurum Brașov – exigențe cu angajații

Hotelul, de 5 stele, din centrul orașului, este unul la standarde înalte – tarifele pentru Crăciun și Revelion, AICI

Pentru asta, serviciile trebuie să fie pe măsură.

„Avem 70 de angajaţi şi vrem să facem angajări. Să ajungem la circa 100 de salariaţi. Şi asta este o provocare pentru anul viitor. Ne dorim să avem o echipă stabilă, care să înţeleagă standardele Radisson. Să preia tot ce înseamnă servicii la nivel de brand internaţional. Să putem să lucrăm cu ei şi să le putem oferi clienţilor serviciile pe care şi le doresc şi le aşteaptă când vin la noi. Turistul străin cunoaşte foarte bine brandul Radisson… Şi trebuie să fim pregătiţi. Iar pentru asta e nevoie de cel puţin o lună de zile să înveţi fiecare angajat cum să se comporte şi cum trebuie să ofere serviciile”, a declarat, printre altele, Ramona Neamţu pentru News.ro.

Ce salarii au cameristele

Din cei 70 de angajați, doi sunt de origine filipineză. Administratorii hotelului au de gând să mai angajeze străini. Caută, în special, cameriste.

„Suntem exigenţi cu curăţenia. Camerele trebuie să fie impecabile, curate, igienizate. O cameristă câştigă între 2.600 lei şi 3.500 de lei net lunar, cu tot cu bonusuri. Asta şi în funcţie de câte camere fac pe zi”, a mai relatat Ramona Neamțu, conform sursei citate.

Patroana estimează un profit între 5 și 10% pentru anul viitor, preconizând un venit de 6,5 milioane de euro la Radisson Blu Aurum.

„Când se va deschide Aeroportul Internațional Braşov, mizăm foarte mult pe turiştii străini. Mai ales că facem parte dintr-un lanţ internaţional cu foarte mulţi membri din toată lumea. Mizăm pe un grad de ocupare de 65%, după un an de zile de funcţionare. Dar și de un ADR pe cameră (ADR – average daily rate, venit mediu zilnic per cameră, n.r.) de 165 de euro, inclusiv micul dejun”, a precizat Ramona Neamțu.

Investiţia în cel mai nou hotel din Braşov s-a ridicat la 16,3 milioane de euro, deşi iniţial a fost estimată la 13,6 milioane de euro. În prezent, pe Booking.com, calificativul hotelului este de 9.00, din 10 evaluări.

Familia Neamţu mai are afaceri în imobiliare și în producţia de elemente din piatră naturală. Deține şi un parc fotovoltaic la Isaccea, precum și două parcuri eoliene.

Radisson Blu Aurum Brașov – exigențe cu angajații


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
4 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Raoke
1 an în urmă

Nu pentru prapaditii astia taragotul penal a vrut sa distruga Parcul Central si sa le faca lor parcari? Ca astia au primit autorizatie dar nu au parcari, atentie. CUM AU PRIMIT? SA RASPUNDA PRIMARIA! Cat despre ”exigente”… ANGAJEAZA MAIMUTE PENTRU… Citeşte mai mult »

Gogut
1 an în urmă

Si eu care credeam ca dau 1500 de euro net minim la cameriste….Apai la cat ofera.. sa puna ei sa faca cat mai multe camere si sa lase vietnamezii la casele lor

1 an în urmă

[…] va fi concurență între Hotelul Capitol și Radisson Blu Aurum, amplasat lângă acesta în centrul Brașovului, vizavi de […]

4 luni în urmă

[…] se va desfășura la Hotelul Radisson Blu Aurum, în data de 17 decembrie […]

Back to top button