Economic

Primăria Municipiului Făgăraș a delegat gestiunea deșeurilor către FIN-ECO

Primăria Municipiului Făgăraș a atribuit contractul de delegare a gestiunii serviciului public de salubrizare pentru activitatea de eliminare prin depozitare.

Primăria Municipiului Făgăraș a delegat gestiunea deșeurilor către FIN-ECO.

Primăria Municipiului Făgăraș a atribuit contractul de delegare a gestiunii serviciului public de salubrizare pentru activitatea de eliminare prin depozitare. Conform platformei e-licitatie.ro, câștigătorul contractului în valoare de 11253692.15 lei este FIN-ECO SA, operatorul depozitului de deșeuri ecologice din Brașov.Potrivit obiectului contractului, FIN-ECO va prelua activitatea de eliminare, prin depozitare, a deșeurilor reziduale, a deșeurilor stradale, a deșeurilor de pământ și pietre provenite de pe căile publice, a reziduurilor rezultate de la instalațiile de tratare a deșeurilor municipale, precum și a deșeurilor care nu pot fi valorificate provenite din activități de reamenajare și reabilitare interioară și/sau exterioară a locuințelor, provenite de pe raza UAT Municipiul Făgăraș, la depozitele de deșeuri nepericuloase.

Contractul a fost atribuit prin procedură de negociere fără publicare prealabilă, după criteriul de cel mai bun raport calitate-preț. FIN-ECO este operatorul depozitului ecologic de deșeuri, parte din sistemul de management integrat la nivel județean.Informațiile de mai sus sunt obținute din surse publice deschise.

Despre întreaga procedură privind atribuirea publică puteți citi mai multe accesând link-ul: https://www.e-licitatie.ro/pub/notices/ca-notices-pc/view/100355735.În plus, legislația a introdus, de anul acesta, noi obligații pentru administrațiile publice în ceea ce privește managementul integrat al deșeurilor. Acestea vor fi obligate să implementeze colectarea separată a deșeurilor textile și periculoase, până în 2025. Și în ceea ce privește utilizatorii se aplică noi reguli. Cei care nu vor separa corect deșeurile ar putea fi penalizați cu plata unui tarif de două sau chiar trei ori mai mare decât valoarea taxei de salubrizare. Un rol foarte important în implementarea acestor strategii, la nivel local, îl vor avea Asociațiile de Dezvoltare Intercomunitară. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare