Economic

PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată! – Anunț începere proiecte  

Primăria Comuna Sânpetru, județul Brașov, anunță demararea proiectului “Dezvoltarea  mediului educațional în unitățile de învățământ din comuna Sânpetru, județul Brașov”, Contract de Finanțare nr.1683DOT/2023, cod F-PNRR-Dotari-2023-0714. 

Perioada de implementare a proiectului este de 16 luni de la data semnării contractului, cu  finalizare până la data de 31 decembrie 2024. 

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă crearea unui mediu adecvat de învățare pentru  copiii care își desfășoară activitatea în unitățile de învățământ de la nivelul Unității Administrativ  Teritoriale Sânpetru, prin dotarea cu mobilier școlar, echipamente IT, precum și echipamente și  aparatură de mișcare în exterior pentru grădiniță. 

Proiectul este gestionat de Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a  Cercetării, Dezvoltării și Inovării denumită în continuare (UEFISCDI), în numele și pentru  Ministerul Educației și finanțat din fondul european prin Planul Național de Redresare și  Reziliență, Componenta 15 – Educație- Investiția I9. și Investiția I11. 

Valoarea totală a proiectului este de 944.753,45 lei (inclusiv TVA) din care 558.423,04 lei reprezintă finanțarea pentru investiția I9. “Asigurarea echipamentelor și a resurselor tehnologice  digitale pentru unitățile de învățământ” și 386.330,41 lei pentru investiția I11. “Asigurarea  dotărilor pentru sălile de clasă preuniversitare și laboratoarele/atelierele școlare”, iar  150.842,99 lei reprezintă valoarea TVA aferentă cheltuielilor eligibile din PNRR pentru ambele tipuri de investiții. Cheltuielile neeligibile necesare implementării proiectului vor fi asigurate de  UAT Comuna Sânpetru. 

| MyTex.ro

Date de contact beneficiar: Comuna Sânpetru, , România, str. Republicii nr. 655, județul  Brașov, cod poștal 507190 e-mail: contact@primaria-sapetru.ro, tel/fax: 0268360028/  0268360118, www.primaria-sanpetru.ro 

„Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”

| MyTex.ro„PNRR. Finanțat de Uniunea Europeană – UrmătoareaGenerațieUE”  https://mfe.gov.ro/pnrr/ https://www.facebook.com/PNRROficial/

| MyTex.ro
PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată! - Anunț începere proiecte   18


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button