Economic

Piața hotelieră din Brașov – în plină expansiune

Piața hotelieră din Brașov – în plină expansiune.

Brașovul și Poiana Brașov i-au aruncat mănușa Bucureștiului în ceea ce privește industria hotelieră. Multe proiecte de amploare sunt ori finalizate ori în curs de desfășurare.

Piața hotelieră din Brașov – în plină expansiune. Așa cum am informat AICI, Aro Palce (foto) are intenția de a intra într-un acord de franciză cu Hyatt Hotel Corporation, dorind să țină steagul sus, mai ales că vecin îi este rivalul de la Radisson.

Așa cum a analizat Ziarul Financiar, Accor, Hilton, Marriott şi Kempinski sunt alte grupuri interna­ţionale care au semnat parteneriate cu antreprenorii locali pentru hoteluri în Braşov şi Poiana Braşov. De asemenea, deschiderea hotelurilor AC Marriott, Swissotel şi Kempinski în Braşov reprezintă premiere pentru piaţa hotelieră românească.

Înainte de anunţarea acestor proiecte, Bucureştiul reprezenta poarta de intrare a marilor lanţuri hoteliere pe piaţa românească, dar Brașovul, iată, a captat atenția, dovada marelui potențial turistic pe care-l are.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button