Expres

Aro Palace, primul pas spre hotel de brand internațional

Aro Palace, primul pas spre hotel de brand internațional

Aro Palace SA anunță că a semnat o scrisoare de intenție pentru a intra într-un acord de franciză cu grupului hotelier internaţional Hyatt Hotel Corporation. În urma acestui acord, hotelul Aro Palace Brașov va intra în familia internațională de hoteluri a renumitei mărcii Hyatt. Se așteaptă ca hotelul să fie operat sub numele „Hyatt Regency, Aro Palace Brasov”, potrivit Economedia.

Acesta va fi primul acord de franciză sub marca Hyatt din România.

„Suntem încântați să facem primii pași înspre a deveni parte din familia Hyatt și să aducem standardele lor de clasă mondială în România”, a declarat Attila Joós, CEO al Aro Palace S.A.

„Aro Palace face un pas important în strategia definită pentru dezvolta acest activ foarte important din portofoliul nostru. Dintre toate mărcile de top din ospitalitate pe care le-am luat în considerare, Hyatt este fără îndoială o alegere excelentă, suntem entuziasmați să pornim împreună pe acest drum”, a spus Radu Roșca, președinte executiv al Transilvania Investments, fondul de investiții care controlează 85% din acțiunile Aro Palace SA.

Înființat în 1939, hotelul Aro Palace dispune de 256 de camere și apartamente, un spa de lux, baruri și săli destinate evenimentelor de business. Poziționarea hotelului oferă o perspectivă asupra centrului istoric al Brașovului. Hotelul face parte din compania Aro Palace SA, listată la Bursa de Valori București sub simbolul ARO. Portofoliul companiei include și hotelul Capitol, un hotel cu 180 de camere dotat cu facilități de conferință și 2 restaurante, care trece printr-un proces radical de restructurare și care își va deschide porțile pentru oaspeți la sfârșitul anului 2025 sub marca Mercure Brasov Centre.

Hyatt Hotels Corporation, cu sediul central în Chicago, este o companie internațională în domeniul ospitalității. La data de 30 septembrie 2023, portofoliul companiei includea peste 1.300 de hoteluri și proprietăți all-inclusive în 76 de țări de pe șase continente.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare