Economic

Patronul La Cocoș a arătat cu degetul înspre Auchan ATAC / Vecine la Brașov

Patronul La Cocoș a arătat cu degetul înspre Auchan ATAC.

Iulian Nica, co-fondatorul lanțului de supermarketuri La Cocoş, cel mai mare retailer autohton după cifra de afaceri din 2023, a precizat că magazinele ATAC Hiper Discount deschise recent de retailerul francez Auchan sunt o replică după un concept pe care Supermarket La Cocoș l-a implementat din 2014.

Patronul La Cocoș a arătat cu degetul înspre Auchan ATAC

„Recent, trei hipermarketuri Auchan din România (Atac Hiper Discount Ploiești, Timișoara și Brașov) au copiat la indigo un concept de retail similar celui utilizat de Supermarket La Cocoș. Această transformare a fost percepută ca o copie a modelului «La Cocoș», demonstrând că un model de afaceri 100% românesc poate inspira marile corporații internaționale”, a declarat Iulian Nica pentru economica.net.

Concret, La Cocoș „a impus din 2014 un standard prin așezarea specifică a produselor, utilizarea unor modele de prețuri distincte și un sistem de afișare unic, incluzând nivelurile de prețuri pentru fiecare produs, în funcție de cantitatea achiziționată”.

Interesant este că, la Brașov, Auchan ATAC și La Cocoș vor fi vecine, în Bartolomeu, asta după ce Iulian Nica va inaugura supermarketul.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button