Economic

O firmă din Brașov a lansat mâncarea gătită la pungă / Ce prețuri… / Se va revoluționa piața HoReCa

O firmă din Brașov a lansat mâncarea gătită la pungă.

După o investiție de peste 300.000 euro și un proces de cercetare de mai bine de 7 ani, compania Carmolimp, cu sediul la Ucea – județul Brașov, a lansat gama de produse gătite pentru restaurante. Aceasta va avea un termen de valabilitate de 21 de zile, fără a folosi conservanți. Produsele sunt supuse unui proces de preparare 100% sănătos, cu tehnologie avansată, acesta fiind secretul care a dus, după o îndelungă cercetare, la acest uriaș termen de valabilitate, așa cum a informat retail.ro.  

O firmă din Brașov a lansat mâncarea gătită la pungă

„Am cercetat foarte mult până am reușit să ieșim cu aceste produse în piața românească. Ele sunt perfecte pentru orice restaurant, pentru că respectă atât calitatea și procesul de pasteurizare, cât și cantitățile optime pentru o porție. Am reușit să facem în așa fel încât fiecare legumă din porția de ciorbă să fie în cantitatea potrivită, aceeași cantitate pentru fiecare portițe”, a declarat Valentin Șoneriu, Director General Carmolimp.

Gama de produse gata preparate, necongelate, de la Carmolimp conține 10 sortimente de ciorbă și peste 40 sortimente de mâncare gătită și își propune să revoluționeze piața HoReCa din România. Proprietarii de restaurante vor economisi astfel timp și resurse, inclusiv resurse de personal, reușind să păstreze constantă calitatea mâncării.

O firmă din Brașov a lansat mâncarea gătită la pungă

„Soluțiile noastre se pretează nu doar pe restaurante. Merg foarte bine pe autoservire, pe operațiuni all inclusive, pe consumuri colective mari – fabrici și șantiere, etc. Pe lângă faptul că se economisește enorm din costurile cu personalul, nu mai pornești cuptoare în aceeași cadență, nu mai e nevoie de spații de depozitare la fel de mari. Încălzirea se face direct în pungă și scade astfel cantitatea de gunoi din locații”, a adăugat Șoneriu.

Conform sursei citate, un proprietar de restaurant poate plăti doar 7,5 lei+TVA pentru 1 kilogram de ciorbă de legume, prețul unei porții de 400 de grame ajungând la 3,3 lei cu TVA inclus. Ciorba de burtă, una dintre cele mai complexe din ofertă, are un preț de 13.5 lei+TVA pe kilogram, porția de 400 de grame având ca preț final 5,9 lei.

Pentru un fel principal, prețul unui kilogram de tochitură este de 22,5 lei+TVA, iar varza călită cu afumătură are prețul de 16,1 lei+TVA pe kilogram.

O firmă din Brașov a lansat mâncarea gătită la pungă | MyTex.ro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Gogutzu
17 zile în urmă

Buna treabă… Mai făcură unii cremvusti la borcan și au dispărut din piata cu toată reclama lor idioata. Acu se pare că au studiat piata,au deja rapoarte din partea patronilor de restaurant și a patriarhiei și toți sunt innebuniti după… Citeşte mai mult »

Back to top button