Economic

Mesaj important de la Electrica. „Nu îți face griji…”

Mesaj important de la Electrica. Mulţi braşoveni se află într-o situaţie dificilă din cauza facturilor pentru gaze naturale şi energie electrică. Nu au primit facturile pentru energie electrică de câteva luni.

În ultimele zile, mai mulţi clienţi Electrica Furnizare au primit un e-mail prin care sunt informaţi de această întârziere.

„Dragă client,

Lucrăm la optimizarea sistemului informatic de facturare în vederea implementării celor mai recente modificări legislative, motiv pentru care emiterea facturilor poate înregistra întârzieri. Atât pentru facturile în format fizic, cât și pentru cele electronice.

Nu îți face griji dacă factura ta ajunge la o altă dată decât cea obișnuită; nu vom percepe penalități și nu vom efectua deconectări.
Factura poate fi achitată utilizând una dintre numeroasele modalități de plată pe care ți le punem la dispoziție.

Îți mulțumim!

Echipa Electrica Furnizare”, este mesajul celor de la Electrica Furnizare.

Conform stirileprotv.ro, clienţii Electrica Furnizare vor putea plăti eşalonat facturile, în baza unei solicitări scrise.

Din cauza numărului mare de reclamaţii privind lipsa facturilor, Comisariatului pentru Protecţia Consumatorului Prahova a solicitat explicatii de la Electrica Furnizare, care a răspuns: „Având în vedere nevoia de implementare a noilor cerinţe impuse de reglementările din domeniul energiei, precum OUG 118/2021, OUG 27/2022 respectiv OUG 119/2022, societatea noastră a procedat la blocarea repetată a procesului de facturare. Acest demers a condus la întârzieri mari în procesul de emitere a facturilor şi implicit în cel de rezolvare a anomaliilor de facturare. Vă informăm că, pentru a veni în întâmpinarea clienţilor, societatea Electrica Furnizare SA le oferă acestora posibilitatea de plată eşalonată a facturilor pe care le vor primi în această perioadă. Eşalonarea se acordă în baza unei solicitări care poate fi transmisă la adresa clienti@electricafurnizare.ro”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
11 luni în urmă

„Nu îți face griji”, locuința nu va mai fi mult timp a ta. Da, da, facturile la utilități, mulțumită ciumei roșii, sunt executorii. Adică dai de dracul dacă nu le plătești. AȘA CĂ NU-ȚI FACE GRIJI, RUMEGĂTOARE MIORITICĂ, VEI FI… Citeşte mai mult »

Willy
Răspunde la  Barbu Gh.
11 luni în urmă

Latraul putinist poate ne spune la el in Rusia cum e ? Asta daca are timp ca dupa cum se vede mananca kaka la greu. Apropo unde a disparut kaka? La inghiti si pe ala?

Back to top button