Economic

MADR. „Ziua națională a produselor agroalimentare românești” va fi sărbătorită, în premieră, în țara noastră

 

În acest an, va fi sărbătorită, în premieră, „Ziua națională a produselor agroalimentare românești”, informează Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR).

Evenimentul va avea loc pe 10 octombrie 2017 și urmărește promovarea produselor obţinute pe teritoriul României din materii prime de bază provenite de la producători români.

„«Ziua Națională a produselor agroalimentare românești» va fi marcată în toată țara prin organizarea de programe și manifestări educative, de voluntariat, cu caracter social și științific, consacrate promovării produselor agroalimentare româneşti şi câştigării încrederii consumatorului, în conformitate cu prevederile Legii 168/2017”, se arată în comunicatul de presă al MADR.

În perioada 10-15 octombrie 2017, Ministerul Agriculturii, în parteneriat cu Primăria Municipiului București, va organiza, în Parcul Herăstrău, intrarea Charles de Gaulle, un „Târg de produse agroalimentare românești” la care vor participa peste 100 de producători autohtoni din mai multe regiuni ale ţării. Aceștia vor aduce la vânzare preparate din carne, produse de panificaţie şi patiserie, brânzeturi și produse lactate, miere, polen, faguri, propolis, fructe şi legume proaspete sau procesate, dar și băuturi alcoolice.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button