Economic

Lödige se extinde la Brașov / Urmează angajări

Lödige se extinde la Brașov

Lödige Industries, furnizor de top al sistemelor logistice, își extinde capacitățile de producție din Brașov. Planurile prevăd o dublare a suprafeței de producție cu peste 4.000 de metri pătrați. De asemenea, se construiesc birouri și grupuri sanitare suplimentare. Construcția a început la sfârșitul primului trimestru din 2023. Operațiunile de producție în noua clădire se așteaptă să înceapă deja spre sfârșitul anului acesta.

Din 2006, fabrica a produs în principal mașini de ridicare și manipulare.

Lödige se extinde la Brașov. În prezent, Lödige Industries are peste 100 de angajați în Brașov, în producție, inginerie și vânzări. Ca parte a extinderii, compania intenționează să angajeze personal suplimentar pentru a accelera producția în noua clădire până la sfârșitul acestui an.

„Brașovul s-a dezvoltat într-un pilon important, alături de fabrica noastră din Scherfede. Datorită comenzilor în creștere, extinderea capacităților noastre de productie este următorul pas logic și un angajament pe termen lung”, a declarat Luana Costescu-Guran, director general la Lödige Industries.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button