Economic

La loc comanda. Fără declarație pe proprie răspundere pentru plafonarea prețului la energie

La loc comanda.

Guvernanții au decis, astăzi, să elimine obligația pentru românii cu mai multe locuri de consum al energiei de a depune o declarație pe proprie răspundere. Asta pentru a beneficia de un tarif plafonat.

Modificarea a survenit după ce la sediile mai multor furnizori din țară s-au format cozi uriașe pentru depunerea declarațiilor… buclucașe. Au fost nervi, destui oameni nu aveau formulare, nu existau birouri de informare, etc.

Aflat în vizită oficială în Coreea de Sud, alături de premierul Nicolae Ciucă și de președintele PSD Marcel Ciolacu, Virgil Popescu, ministrul Energiei, a scris pe Facebook – se putea altfel – pe marginea subiectului prezentat:

„Referitor la prevederea din legea aprobată de Parlament prin care românii cu mai multe locuri de consum au obligația să dea o declarație pe proprie răspundere, anunț că situația este în curs de rezolvare.

Încă de la sfârșitul săptămânii trecute, premierul Nicolae Ciucă a trasat sarcina creării unui proiect de ordonanță care să ELIMINE aceste declarații, pentru ca toți cetățenii să beneficieze de tarifele plafonate indiferent de numărul locurilor de consum.

Proiectul va fi finalizat și pus în transparență decizională în seara aceasta, urmând să fie aprobat săptămâna viitoare, în cadrul ultimei ședințe de guvern de anul acesta”.

Între Crăciun și Anul Nou, cum ar veni.

La loc comanda.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Raoke
1 an în urmă

Atata prostie si ticalosie zace-n holera galbena… Lumea nu stie dar chiorpetele a semnat pentru distrugerea, definitiva, si a termocentralelor care mai ramasesera. Fritzii s-au pus pe facut unele noi iar astia rad totul.

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare