Economic

Începerea proiectului Societății PRIMO CEZAR S.R.L. în cadrul programului „Granturi pentru capital de lucru acordate entităților din domeniul agroalimentar”

PRIMO CEZAR S.R.L. anunță lansarea proiectului cu titlul „M2” proiect  nr. RUE M2-AGRI-613 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru AGRI-FOOD”, instituită prin OUG nr. 61/06.05.202.

Proiectul se derulează pe o perioada de maxim 12 luni, începând cu data acordării grantului de către Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri/ AIMMAIPE , respectiv 03-11-2022. 

Obiectivul proiectului îl constituie acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului Operațional Competitivitate 2014-2020, denumit în continuare POC, în contextul crizei provocate de COVID-19, pentru beneficiarii din domeniul agroalimentar prevăzuți de O.U.G. nr. 61 din 06 mai 2022 a căror activitate a fost afectată de efectele pandemiei de COVID-19.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele: 

-menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,

-menținerea/suplimentarea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor.

Valoarea proiectului este de 682.810,2 lei (valoarea totala) din care : 593.748 lei grant si 89.062,2 lei cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

Date de contact beneficiar:

Florescu Elena Diana

PRIMO CEZAR SRL 

proiect.primo@gmail.com 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button