Economic

Himalaya are în plan să vină (și) la Brașov

Himalaya are în plan să vină (și) la Brașov.

Este vorba de retailerul de produse outdoor, care a deschis piața echipamentelor sportive din România în urmă cu 30 de ani. Acesta a fost preluat în 2021 de către antreprenorul Ionuț Gavrilă Blenche, fost alpinist utilitar.

Planul retailerului este de a deschide 5 magazine, stradale sau în mall-uri, pe lista orașelor vizate fiind București, Cluj-Napoca, Sibiu și Brașov. Primele două magazine vor fi lansate anul viitor, așa cum a informat Profit.ro.

Himalaya are în plan să vină (și) la Brașov

Investiția într-un magazin Himalaya va fi între 300.000 și 500.000 de euro. Suma include atât amenajarea cât și stocurile de marfă.

„Nu am stabilit încă dacă vor fi magazine stradale sau în centre comerciale. S-ar preta pentru mall doar dacă facem atent o selecție de produse, pentru că nu putem duce tot ce vindem acum în mall-uri. În schimb, avem brandul Mammut, pe care îl aducem de 20 de ani, care se pretează foarte bine centrelor comerciale. În Polonia sunt 5-6 magazine Mammut în centre comerciale. Dar nu vorbesc doar despre acest brand, avem mai multe cu care putem merge – Schoffel, Lowa, Ternua, Icebraker etc, cu care să facem un mix”, a relatat Ionuț Gavrilă Blenche pentru sursa citată.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button