Economic

Fostul Hotel Bodoc, aparţinând până acum 3 ani afaceristului braşovean Ioan Nicolae, va fi scos la licitaţie

 

Fostul Hotel Bodoc din Sfântu Gheorghe – judeţul Covasna, achiziţionat de Municipalitate acum aproape trei ani de la omul de afaceri braşovean Ioan Nicolae, va fi scos în curând la licitaţie. Autorităţile locale speră să găsească un investitor care să reabiliteze clădirea cu 10 etaje.

Potrivit stiri.covasnamedia.ro, primarul municipiului, Antal Arpad, a declarat că în scurt timp se vor finaliza procedurile prealabile şi că este o „chestiune de câteva săptămâni” până când va fi demarată licitaţia publică.

Consiliul Local a decis în ultima şedinţă de anul trecută să vândă clădirea în care a funcţionat Hotelul Bodoc, după o încercare eşuată de a găsi un investitor care să contribuie la reabilitarea şi reintroducerea imobilului în circuit.

Municipiul Sfântu Gheorghe a cumpărat în urmă cu aproape 3 ani clădirea de la Ioan Nicolae, care îl achiziţionase în 2003 împreună cu alte active ale fostei SC Turism şi Agrement „Oltul” scoase la privatizare.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare