Economic

Firme din Brașov – lucrări de anvergură în Constanța

Firme din Brașov – lucrări de anvergură.

Primăria Constanța a eliberat zilele trecute certificat de urbanism pentru trei blocuri cu 10 etaje în zona Anadalchioi. Solicitantul este SC Isaran Green SRL.

Isaran Green SRL a fost înființată la data de 9 mai 2018. Are sediul pe strada 13 Decembrie, numărul 129, din Brașov. Administrator este Fadi El Ossman, asociat cu 50% din capitalul social, alături Larisa Nicoleta El Ossman. Din anul înființării și până în 2021, societatea nu a raportat activitate, iar datoriile au ajuns la suma de 24.938.307 lei, potrivit presei constănțene.

Firme din Brașov – lucrări de anvergură.

Altfel, Primăria Constanța a publicat contractul pentru execuția branșamentului electric aferent Cazinoului. Valoarea contractului este 2.186.122,87 lei, fără TVA. Adică 2.601.486,22 lei, cu TVA (529.521,59 euro).

Electroprecizia A.G. SRL este firma din Săcele, județul Brașov, care a câștigat lucrările. Electroprecizia SA (cu 99%) și Intercom SA (cu 1%) sunt asociați.

Lucrările la Cazinoul Constanța ar putea fi terminate în primăvara anului viitor.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button