Economic

Electrica – anunț de ultim moment. Ce trebuie să știe milioane de români

Electrica – anunț de ultim moment.

Compania cu cea mai mare rețea de distribuție a energiei electrice din România (cu aproape 4 milioane de clienți) a emis o informare importantă.

Electrica – anunț de ultim moment. Clienții Electrica trebuie să aducă în atenția companiei orice fel de probleme detectate în ceea ce privește furnizarea energiei electrice. Electrica i-a rugat pe consumatori să anunțe dacă observă eventuale probleme în ceea ce privește integritatea infrastructurii pentru distribuția de energie electrică. În eventualitatea în care observă cabluri căzute la pământ, stâlpi care riscă să cadă sau alte probleme legate de infrastructura Electrica, trebuie informată compania pentru a remedia situația cât mai grabnic, potrivit idevice.ro.

Electrica a readus în atenție numerele de telefon: (prefix județ) +929, apel taxabil cu tarif normal sau Telverde: 0800.400.929 (zona Transilvania Nord), 0800.500.929 (zona Transilvania Sud), 0800.500.205 (zona Muntenia Nord), precizând că monitorizează în mod constant rețeaua să pentru a depista orice fel de probleme cu furnizarea de energie electrică și gaze naturale.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button