Economic

Despre proprietățile lui Copos din Brașov

Despre proprietățile lui Copos din Brașov.

Compania Ana Hotels, a omului de afaceri George Copos, a menționat că pentru 2023 estimează o creștere cu 30% a cifrei de afaceri comparativ cu 2019. S-a comunicat și că 2022 a fost un an bun la nivelul întregii sale activități.

Despre proprietățile lui Copos din Brașov. Hotelurile din Poiana Brașov aparținând companiei amintite au fost pline în luna februarie. Asta pentru că au fost condiții optime pentru schi. În plus, a fost și perioada de vacanță a elevilor. Dacă mai spunem că Hotelul Sport al fostului patron al Rapidului s-a aflat în circuitul Massif…

Ana Hotels are în plan modernizarea hotelurilor din Poiana Brașov, dar momentan prioritate are Athenee Palace Hilton din București. În toamnă va urma reabilitarea Hotelului Europa din Eforie Nord.

Un alt plan investițional al Ana Hotels este reabilitarea Restaurantului Panoramic din Brașov, achiziționat în acest an. Operațiunile de planificare a lucrărilor pentru complexul de pe Tâmpa vor dura circa un an și jumătate.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button