Economic

Cum se recomandă „susținătorii plantari” și care sunt avantajele utilizării lor

 

Intervenția terapeutică pentru problemele posturale, respectiv durerile de spate, de articulații, etc ce pot influența în general viata cotidiană, constă în folosirea unei „protecții”care să fie acceptată de organism și care să readucă la normalitate informațiile nervoase senzitive provenite de la punctele de funcționare defectuoasă. Aceste protecții sunt susținătorii plantari computerizați (talonete individualizate) care ajută la găsirea unui bun echilibru postural.

Susținătorii plantari computerizați se realizează pe baza examenului baropodometric static și dinamic „Posturotest”, și a examenului scanner. Centrul de cercetare și producție recunoaște, prin citirea rezultatelor analizelor , deficiențele posturale ale pacientului, individualizează și realizează un susținător plantar corespunzător distribuției corecte ale sarcinilor piciorului pe sol. 

Terapia plantară este o terapie dinamică, care stimulează schimbările posturale și pentru acest motiv, este necesar un control specializat periodic pentru indentificarea corecțiilor și a timpului lor de apariție.

Susținătorii plantari „Posturotest” sunt unici în felul lor, răspund perfect tuturor exigențelor pacientului, în activitatea cotidiană, dar și în timpul practicării sportului, atât pentru adulți cât și pentru copii și pot fi utilizați aproape în orice tip de încălțăminte. 

Susținătorii plantari POSTUROTEST (talonete individualizate) sunt recomandați pentru: o protecție potrivită a tălpii piciorului ce permite prevenirea defectelor posturale încă din perioada copilăriei. Aceștia garantează o sprijinire corectă și menținerea unui echilibru în activitatea motorie a copiilor și adolescenților, pe durata dezvoltării lor cu posibilitatea urmăririi acestora în dinamică și observarea obiectivă a rezultatelor obținute atât de către specialiști cât și de către părinți.

Totodată pot fi recomandați în mod particular femeilor însărcinate precum și imediat după naștere pentru a ușura acest parcurs printr-o acțiune de îmbunătățire a circulației sanguine pe perioada de sarcină și post-sarcină, perioadă în care, creșterea în greutate poate aduce mici traume ale coloanei vertebrale și probleme posturale prin dezechilibrele metabolice pe de o parte, dar și prin purtarea în brațe a bebelușului pe de altă parte.Este dovedit efectul utilizării susținătorilor plantari în fiecare faza de reabilitare datorată traumelor sau malformațiilor, stimulând talpa piciorului (reprogramare posturală), îmbunătățind circulația sanguină și ameliorând tonusul muscular.

În activitatea sportivă atât la nivel de amator, cât și la nivel competițional folosirea susținătorilor plantari își dovedește utilitatea, îmbunătățind și optimizând prestațiile atletului și prevenind eventuale traume ale ligamentelor și structurii musculare și osoase.

Puteți face analiza posturală, POSTUROTEST, precum și corecția plantară computerizată individualizată și la Brașov în cadrul Centrului medical EMIVITA situat pe strada Vidin nr.30. 

Telefon programări: 0751/ 155.855

 

Testimoniale

1. B.C., manager, 44 ani, Brașov

„Căutam o soluție să trec de la talonete universale clasice pe care le folosesc, la cele individualizate. Am aflat că acestea dau rezultate mult mai bune din punct de vedere medical. Știam de metoda Analizei Posturale și talonetele personalizate din Franța și am aflat de la o prietenă că există și în Brașov. 

Sunt foarte mulțumită de când am aceste noi talonete, pentru că acum văd un progres la problemele mele, iar echipa minunată a Centrului Medical Emivita mi-a explicat de ce aveam acele probleme de ținută, dureri de spate și de cap și totodată mi-au recomandat efectuarea unor exerciții fizice”.

2. M.V., educatoare, 38 ani, Brașov

„Am aflat de Posturotest dintr-o întâmplare căutând pe internet soluții pentru durerile mele de spate și de picioare. Sunt o persoană activă și nu mă simțeam confortabil că nu puteam să fac atâta mișcare pe cât îmi doream. Mi-am făcut programare la Centrul Medical Emivita pentru o analiză posturală, dar cu o oarecare ezitare pentru că nu înțelegeam exact ce înseamnă procedura și cum mă poate ajuta. 

Pot să spun că după 6 luni mă simt minunat. Nu numai că mi-au explicat toate problemele mele, dar am înțeles că le am pentru că stau într-o poziție incorectă și mi-au dat și soluția prin aceste talonetele personalizate care mi-au adus confortul și au făcut să-mi dispară durerile. 

Recomand Centrul Medical Emivita cu mare căldură”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button