Economic

Contracte miniere de la 10 USD: cum să investiți și să primiți venituri pasive

Pe fondul războiului cu tobe dintre Israel și Gaza și al zgomotului tensiunilor globale care implică Rusia, China și SUA, narațiunea criptomonedelor ca un bun refugiu a câștigat o rezonanță mai mare.

Managerul veteran al fondurilor speculative, Paul Tudor Jones, și-a exprimat sprijinul pentru Bitcoin într-un interviu recent. El reflectă asupra peisajului geopolitic volatil de astăzi.

„Îmi plac aurul și criptomonedele împreună. Cred că probabil că vor reprezenta o parte mai mare din portofoliul tău decât au avut-o în trecut, deoarece trecem printr-o perioadă politică dificilă în SUA și o vom trece. Evident că există o situație geopolitică”, a spus Jones.

Încrederea miliardarului în Bitcoin și aur vine dintr-o combinație de certitudine matematică și stabilitate istorică. „Îmi place Bitcoin și iubesc aurul aici”, a spus Jones. El pledează pentru creșterea alocării acestor active în portofoliile de investiții.

El credea, de asemenea, că alegerea minerului CGMD este o platformă bună de exploatare în cloud.
CGMD Miner stabilește standardul de aur pentru minerit în cloud. Platforma este echipată cu tehnologie avansată de implementare și poate oferi 18-39% din puterea globală de calcul în cloud mining. Ei mențin o platformă ușor de utilizat, care deschide ușa minării criptomonede pentru toată lumea. Alăturându-vă la CGMD Miner, veți deveni parte dintr-o comunitate de încredere care vă va permite să obțineți un venit în creștere rapidă, fără condiții.

CGMD Miner nu numai că simplifică procesul de minerit, dar oferă și oportunități ample de a obține venituri pasive. Oferă un program gratuit de exploatare Bitcoin care vă permite să obțineți venituri pasive. Apoi le puteți transfera în contul dvs. de tranzacționare. Orice profit pe care îl generați este în întregime al dvs. și poate fi retras în portofelul dvs. personal.

Despre minerul CGMD:

CGMD Miner este o companie lider de minerit în cloud în care au încredere peste 385.000 de utilizatori din întreaga lume. Misiunea noastră este de a face miningul în cloud accesibil tuturor, accesând tehnologie de ultimă oră și centre de date industriale la scară largă de pe orice dispozitiv, oriunde. Fiind cea mai importantă platformă de exploatare în cloud, aceasta reprezintă 18-39% din puterea de hashing de exploatare în cloud din lume.

Cu o echipă de profesioniști cu experiență, inclusiv experți de la companii de rețea de top, se pune un accent puternic pe cercetare și dezvoltare și cunoștințe tehnice extinse. Scopul companiei este de a-și extinde afacerea pe întregul lanț al industriei criptomonedelor și de a oferi inovații tehnologice și servicii excelente la scară globală.

Avantajele utilizării minerului CGMD:

  • ⦁ BONUS de 10 USD: După înregistrarea la CGMD Miner, veți primi un bonus de 10 USD.
  • ⦁ PROFITABILITATE ÎNALTĂ: Bucurați-vă de profitabilitate ridicată și primiți instantaneu plăți zilnice în portofel.
  • ⦁ Fără taxe de întreținere: CGMD Miner ușurează lucrurile și nu percepe nicio taxă de întreținere sau de gestionare tuturor utilizatorilor.
  • ⦁ Diversificarea veniturilor: puteți obține venituri în creștere prin extragerea a peste șase criptomonede diferite pe platformă.
  • ⦁ Program de afiliere profitabil: puteți câștiga un bonus fix unic de până la 3.000 USD invitând recomandări pozitive pe platformă.
  • ⦁ Cea mai bună securitate din clasă: platforma oferă securitate îmbunătățită cu McAfee Security Protection și Cloudflare Security Protection.
  • ⦁ Asistență tehnică 24/7: puteți fi siguri că CGMD Miner oferă asistență tehnică 24/7 și o garanție de funcționare de 100%.

Cumpărați un contract minier

De asemenea, CGMD Mining oferă în prezent o varietate de opțiuni de contract de minerit, fiecare cu un ROI unic și o durată specifică a contractului.

Veți primi mai multe venituri pasive atunci când participați la următoarele contracte:

Primiți venituri a doua zi după achiziționarea contractului. Odată ce câștigurile dvs. ajung la 100 USD, puteți retrage fonduri în portofelul dvs. cripto sau puteți continua să cumpărați alte contracte.

Dacă căutați modalități de a vă crește venitul pasiv, cloud mining este o modalitate excelentă de a face acest lucru. Atunci când sunt utilizate corect, aceste caracteristici vă pot ajuta să vă creșteți averea criptomonedei pe pilot automat cu investiții minime de timp. Cel puțin, ar trebui să dureze mai puțin timp decât orice tranzacție activă. Venitul pasiv este scopul fiecărui investitor și comerciant, iar cu CGMD Miner vă puteți maximiza potențialul de venit pasiv mai ușor ca niciodată.

Dacă doriți să aflați mai multe despre mașinile de minerit CGMD, vizitați site-ul lor oficial:
www.cgmdminer.com

Minerii CGMD pot introduce „CGMD” în Google App Store sau Apple Store pentru a descărca aplicația.

P


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button