Economic

Comunicat de presă – PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată! 

În cadrul apelului de proiecte PNRR/2022/C15/MEDU/I11/ “Dotarea cu mobilier, materiale  didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe” finanțat  prin Planul Național de Redresare și Reziliență, UAT ORAȘUL ZĂRNEȘTI în calitate de Beneficiar  implementeaza proiectul “Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a  unităților de învățământ preuniversitar din Orașul Zărnești”, cod F-PNRR-Dotari-2023-5493 în  valoare totală de 8.004.966,42 lei, din care valoarea eligibilă din PNRR este în cuantum 6.701.804,49 lei,  valoarea TVA eligibil aferentă este de 1.273.342,86 lei, iar valoarea sumelor neeligibile este de 29.819,07  lei. 

Perioada de implementare a Proiectului este de 16 luni, începând cu data de 28.08.2023, și se  încheie la data de 27.12.2024. 

Obiectivul general al proiectului il reprezinta dotarea unităților de învățământ preuniversitar din  Orașul Zărnești cu echipamente TIC, mobilier și materiale educaționale și sportive. 

Obiectivele proiectului: 

1. Dotarea Liceului Tehnologic ‘Malaxa’ Zărnești (din rețeaua IPT) cu infrastructura si instrumente  digitala pentru predare. 

2. Dotarea atelierului de practica din Liceului Tehnologic ‘Malaxa’ Zărnești. 

3. Dotarea unităților de învățământ pentru disciplinele TIC, in vedere dezvoltarea competențelor  digitale ale elevilor. 

4. Dotarea unităților de învățământ cu infrastructura și resurse tehnologice necesare, permitand  accesul elevilor la tehnologie prin laboratoare informatice și echipamente dedicate. 5. Dotarea unităților de învățământ cu materiale didactice, mobilier, echipamente de laborator și  ateliere tehnologice. 

6. Investitii cu dotarile necesare pentru îndeplinirea standardelor de calitate educationala, în sălile de  clasă și în laboratoarele/atelierele școlare, inclusiv dotările și echipamente educaționale specializate  pentru elevii defavorizați și elevii cu cerințe educaționale speciale 

7. Dotarea unităților de învățământ in vederea digitalizarii mediilor de învățare din învățământul  preuniversitar cu infrastructură școlară de calitate, moderna, adaptate vârstei elevilor, in conformitate cu  legislația europeană în domeniul sănătății și securității utilizatorilor, astfel încât să fie creat un mediu de  lucru plăcut și sănătos. 

Date contact 

DANIEL POSTU – Administrator public orașul Zărnești 

Tel.0744.398.575 

Apel de proiecte gestionat de Ministerul Educației din fonduri Europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României și  din fonduri naționale 

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

PNRR. Finanțat de Uniunea Europeană – UrmătoareaGenerațieUE 

https://mfe.gov.ro/pnrr/ https://www.facebook.com/PNRROficial/

| MyTex.ro
Comunicat de presă - PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!  12


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button