Economic

Comunicat de presă – PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată! 

Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării  și Inovării denumită în continuare (UEFISCDI), în numele și pentru Ministerul Educației, impreuna cu Comuna Homorod au semnat la data de 07.08.2023 Contractul de finanțare  nerambursabilă nr.7DOT/2023 pentru implementarea proiectului „Dotarea cu mobilier,  materiale didactice și echipamente digitale a Scolii Gimnaziale Homorod din Comuna Homorod  din Județul Brașov” cod FPNRR-Dotări-2023-0031, finanțat prin Planul Național de Redresare  și Reziliență, Pilonul VI. Politici pentru noua generație/ Componenta C15: Educație/ Reforma  6. Actualizarea cadrului legislativ pentru a asigura standard ecologice de proiectare,  construcție și dotare în sistemul de învățământ preuniversitar\ Investiția 11. Asigurarea  dotărilor pentru sălile de clasă preuniversitare și laboratoarele/atelierele școlare. 

 Obiectivul general al proiectului este creșterea calității și diversificării ofertei  educaționale in cadrul Scolii Gimnaziale Homorod, Judet Brasov. 

Echipamentele tehnologice propuse a fi achiziționate vor facilita aplicarea unor metode  și tehnici de predare moderne. Disponibilitatea unor echipamente performante, a resurselor  educaționale deschise optime, adaptabile nivelului elevilor și dezvoltarea sistemului digital de  educație vor conduce la un proces de predare, învățare și evaluare accesibil și favorabil  incluziunii.  

Valoarea totală a proiectului este de 545.405,53 lei, din care:  

– valoarea eligibilă din PNRR este de 458.323,98 lei 

– valoarea TVA eligibilă aferentă PNRR este de 87.081,55 lei 

Data de începere a proiectului: 08.08.2023 

Data finalizării proiectului este: 31.12.2024  

Persoana de contact: COMUNA HOMOROD, JUD. BRAŞOV, SAT HOMOROD COM.  HOMOROD, NR.403, tel. +40268286542, fax +40268286542, e-mail: primariahomorod@yahoo.com 

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

PNRR. Finanțat de Uniunea Europeană – UrmătoareaGenerațieUE 

https://mfe.gov.ro/pnrr/ https://www.facebook.com/PNRROficial/

| MyTex.ro
Comunicat de presă - PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!  12


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button