Economic

Comunicat de presă finalizare proiect

  • homorod_5.png
 

ȘCOALA GIMNAZIALĂ HOMOROD, cu sediul în sat Homorod, comuna Homorod, Str. Principală nr. 403, județul Brașov, România, a finalizat proiectul „Dotarea cu tablete și echipament IT pentru școala on-line a unităților de învățământ din Comuna Homorod din Județul Brașov” cod SMIS 144112 cofinanțat prin AMPOC/OIPSI în baza contractului de finanțare nr. 398/233t/22.09.2021. 

Valoarea totală a proiectului a fost de 316,291.05 lei din care asistență financiară nerambursabilă din FEDR/FC/FSE/ILMT este de 454,940.85  lei iar valoarea nerambursabilă din bugetul național este de 80,283.68 lei.

Obiectivul general al proiectului a fost dotarea elevilor, a profesorilor și a claselor, cu echipamente mobile din domeniul tehnologiei informației pentru desfășurarea în condiții normale a tuturor activităților didactice necesare procesului de învățământ în sistem on-line.

Scopul proiectului a fost desfășurarea în bune condiții a activităților didactice, respectiv asigurarea capacității tehnologice, în cadrul Școlii Gimnaziale Homorod, astfel încât activitățile didactice să se poată desfășura on-line, pentru a evita contactul direct al elevilor cu profesorii și cu ceilalți elevi, precum și pentru a preveni riscul de infectare cu SARS-CoV-2.

Durata proiectului: proiectul a fost implementat pe o periodă de 12 luni de la data semnării contractului de finanțare, respectiv din 22.09.2021.

Grupul țintă direct vizat de proiect este format din:

  • 174 de școlari ce vor primi tablete cu acces la internet

  • 21 de profesori ce vor primi laptopuri

  • Cele trei școli (Homorod, Măieruș și Jimbor) prin dotarea cu echipamente și dispozitive tehnologice a unui număr de 12 clase.

Rezultate prevăzute: 

  • 12 clase dotate cu echipamente hardware TIC, respectiv echipamente/dispozitive electronice necesare desfășurării activității didactice în mediu on-line;

  • 174 de tablete pentru uz școlar cu acces la internet destinatele elevilor;

  • 21 de laptopuri necesare desfășurării activității didactice în mediu on-line destinate profesorilor.

PROIECT COFINANȚAT DIN FONDUL EUROPEAN DE DEZVOLTARE REGIONALĂ PRIN PROGRAMUL OPERAȚIONAL COMPETITIVITATE 2014-2020 „COMPETITIVI ÎMPREUNĂ”

Date de contact:

ȘCOALA GIMNAZIALĂ HOMOROD, Homorod, România, Str. Principală nr. 403, județul Brașov, România, Telefon 0268286611, E-mail scoalahomorod@yahoo.com

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare